A szomszédomnál már megint kutya van. Az előző kutyáit is beismerte, hogy megölte. (kb.9 éves kisfiú) Mit tehetek a kutyáért?
9 éve lakunk ebben a házban.Ezalatt az idő alatt több kutyát is kapott.Sajnos mindről kiderült,hogy titokzatos módon elhaláloztak.A legutóbb karácsony előtt egy yorki-tacsi keveréke volt.Azt mondta,hogy megfürdette,de nagyon meleg volt a víz és sebes lett.Próbálták bolhairtóval beszórni a sebeit,de elpusztult!!!!Érthetetlen.....Orvos persze nem látta és nem hinném,hogy oltva lett volna.Hozzáteszem 9 éves fiúról van szó aki a nagymamájával él.Rezzenéstelen arccal mesélte mindezt.
3 napja láttam,hogy kapott megint egy tacsi keveréket....Felháborító!!Mit tudok tenni??Van valamilyen ötletetek?Hogyan lehetne eltiltani,felelősségre vonni??
kutyatartó szomszéd..
a 9éves mocsok gyerek nyírja ki a kutyákat?
könnyen meglehet oldani ^^ amikor megy haza suliból v vhol elkapod amikor 1edül van és elmagyarázod neki kicsit durvábban h bezáratod intézetbe, teszel róla h soha ne legyen szép gyerekkora meg hasonlók ha nem hagyja abba amit csinál
ne félj durvábbra fogni a dolgot ha nemhagy nyugodni tegyél ellene a vénasszonnyal meg ne foglalkozz sztem 1ik se tiszta fialás
a kutyival nemtudom mit lehetne kezdeni max felhívsz 1 állatvédő egyesületet és elviteted velük a kutyát
orvosi látlelet ellenében elviszik a kutyát ha nincs beoltva és nincs megfelelően gondozva, bár ha nem jelent veszélyt a környékre akk nemsokat tudnak tenni, legfeljebb elbeszélgetnek a öreggel meg az idióta unokájával
bizonyára látja ezeket a dolgokat, az állatokon éli ki magát mert tudja h kisebb az embernél és bármit megtehet velük, az fix h beteg a gyerek de sztem a vénasszony is ha nemlátja h miket csinál a jó életű gyerek
gyámügyön elmondhatod h mik a történések, nem veszíthetsz semmit :)
Csáth Géza: Anyagyilkosság c művében is így kezdődött.
Az ilyen ellen tenni kell. Persze a törvény nem fog tenni semmi komolyat, mert gyerek és szegény áldozat. Engem nem érdekelne ki hány éves, kirónám az ilyenekre a legkomoylabb bűntetéseket. Mondjuk kár, hogy a halálbűntetés már nem létezik.
Amúgy az állatkínzókkal nem foglalkozik a legtöbb ember. Azt az egy dolgot senki sem gondolja át, hogy a gyilkosok állatokon gyakorolnak. Később majd lehet pont az ő gyereküket fogja kibelezni egy ilyen szadista állat.
Ezért kéne az ilyenekkel is komolyabban foglalkozni.
Köszönöm a válaszokat...Mindenképpen jelezni szeretném,mert úgy érzem valakinek meg kell védeni azt a kutyust végre.Jó lenne tudnom,hogy mikre hivatkozhatok még...
Ha még van ötletetek akkor kérlek írjatok még..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!