Milyen kutya a német boxer?
én ilyen kutyát akartam, csak hallottam hogy nagyon beteges...
Egyébként minden elvárásomnak megfelel: szép, okos, jó örzö védő, gyerekeket szereti, játékos, és nem unalmas, lusta kutya, hanem van benne energia, és nagyon tetszik hogy olyan bohóc- ugrálós! :D Szerintem nagyon cuki.
én még kiegészíteném! rettenetesen okos, olyan az agya mint a szivacs! Öreg koráig megmarad a játékos kedve. Igaz, hogy csendes, tényleg csak akkor ugat ha kell. A fellökés csak felnőttekre igaz akivel meg meri tenni,tudja,hogy nem lesz baja. Tudja, hogy egy gyerekhez gyengébben kell érni mint egy felnőtthöz!
Az, hogy beteges... nos ez változó.Ha megfelelő tápanyagot kap és oda van rá figyelve, akkor nincs semmi baja.Bár viszonylatban elég rövid életűek. Nekem ez a második boxerem, az előző végelgyengülésben pusztult el 11és fél évesen ami elég szép kor nála.
Viszont amire oda kell figyelni az a füle, mert nyáron a legyek kikezdik. De egy pár száz forintos krémmel kezelhető. Amúgy egy nagyon lelkizős, és az egyik olyan kutyafajta amit egyszerűen CSAK szeretni lehet. Kétségekkel szokták kezelni, de aki ilyen kutyust választ az bele is szeret és nem bánja meg, hogy azt választotta társnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!