Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Ha az óvoda a helyi nevelési...

Ha az óvoda a helyi nevelési tanácsadónak küldött valami papírt, és emiatt most a nevtan. Behívott minket valami vizsgálatra, akkor megtehetem, hogy nem viszem el a gyereket?

Figyelt kérdés
Jár bármilyen következménnyel, ha én nem kívánok élni a nevtan. szolgáltatásával? Vagy ez kötelező? Mit kell tennem? Hívjam fel a nevtant, és mondjam meg, hogy nem megyünk? Kell indokolnom?
2012. ápr. 25. 09:29
1 2 3 4 5 6
 51/52 anonim ***** válasza:

Az is gond szerintem, hogy te „meghurcolásnak” éled meg,

Én is így éltem meg...hiába biztosított mindnek a jóindulatáról.. de sok negatívumot kaptunk.... nem vagyok falusi...

2012. máj. 23. 14:30
 52/52 A kérdező kommentje:

No, hát ez is kiderült... ha az ember falun él, akkor eleve 1.) igaza se lehet; 2.) hülye.

Köszönöm szépen.

2012. máj. 26. 09:43
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!