4 éves fiam az óvodában verekszik, az óvónők szerint nagyon agresszív. Most született kistestvére, előtte nem volt vele baj és itthon most sincs. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Az óvónő nevtanba akarja küldeni, én meg döbbenten álltam, el se akartam hinni, hogy az én fiamról beszél. Állítólag nagyon verekedős, hiába szólnak rá vagy ültetik le büntetésből ott se marad, csúnyán beszél. Itthon semmi probléma vele! Viszont most született kistestvére, más változás nem volt így csak erre tudok gondolni. Most mit csináljak? (Szerintem az óvónő is vastagon alkalmatlan de őt lecserélni nem tudom.) Persze beszéltem vele, megbeszéltük hogy bocsánatot kér a megvert kisfiútól, és hogy nem szabad meg fáj neki stb... de most tényleg emiatt vigyem a nevelési tanácsadóba??? Nem túlzás ez?2012. jan. 6. 08:07
51/53 anonim válasza:
Ne felejtsd el, hogy a pszichológus csak egyszer látja a gyereked, akármennyire is szakértő, az óvónők azok, akiknek a véleménye mérvadó, ők szenvednek mindennap a gyerekedtől.
Na, meg a többi gyerek.
Szóval ne legyél annyira büszke a fiadra. Na, meg magadra sem.
52/53 anonim válasza:
Tudod, majd akkor érezheted a kérdést befejezettnek, ha nem lesz rá panasz.
Az a baj az ilyen szülőkkel, mint ti vagytok, hogy önzőek vagytok. Nem törődtök a másik emberrel, csak hogy nektek jó legyen, csak az számít, ti mit akartok, a másikat leszar.játok. Ezért veszi át a gyerek is ezt a viselkedést, és nem érdekli, hogy a másik gyereknek rosszat tesz, lényeg, hogy az ő akarata érvényesüljön.
Volt kitől tanulnia, úgy látom.
53/53 anonim válasza:
Sok hülye, beképzelt szülő el sem tudja képzelni, hogy az ő kis szemefénye mégsem a világ legcukibb kis csillaga. Valószínűleg a gyerek csak rá hasonlít.......😎
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!