Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasimnak most született kistestvére (kisfiú) szerintetek mit vegyek neki ha megyek babalátogatóba?
csatlakozom..
szerintem valami rágókát inkább.:)
:DDD
Az olvastam véletlenül, hogy a pasidnak most született gyereke és nagyot néztem. Na mindegy, jó állapotban vagyok:)
Egy babábank még tök mindegy, hogy mit veszel. Csak ne veszélyes dolgot...
Hát ezt szerintem mégis szokatlanabb hallani mint azt hogyha a pasidnak született volna gyereke.
Hány éves a pasid?10?
Na jó gondolom ő csuda korai gyerek volt a szüleinek,a mostani meg késői de írd már le ki hányéves ott.Nagyon érdekel,persze csak kiváncsiságból noha én is ismerek egy családot ahol az legutolsó gyerek fiatalabb mint a legelső unoka
ma 21:49
Igen de előtte ne felejtse el megkérdezni hogy mégis milyet használnak. Nehogy olyat vegyen ami nem felel meg az anyukának!
Esetleg tejelválasztást segítő teát is vehetsz!!!
Köszi a válaszokat :)
am.16 éves és szülei elválltak és az új férjétől :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!