Mit vigyünk babalátogatóba? (4 hetes kisfiú)
Húsvétkor fogunk menni babalátogatóba, mert csak akkor tudunk eljutni hozzájuk. Mit gondoltok, mit vigyünk? és ilyenkor milyen értékben szoktak vinni ajándékot?
Amire én gondoltam a babának:
-pelus
-rugi
-pléd
Eddig ennyit szedtem össze, godoltam h csinálok "pelenkatortát" ( [link] ), ti örülnétek neki?
Az anyukának pedig:
-gyümi
-virág
Ti minek örülnétek? Mit kaptatok aminek örültetek?
Előre is köszönöm a segítségeteket:)
Pénzt.
Ez a legjobb,azt veszel a babának amire szüksége van.
Nálunk szinte mindenki azt adott.
Ezenkívül a pelenka ami szóba jöhet,de ahhoz tudni kell a márkát,milyet használnak.
Virág felesleges szerintem,süti kaja féle is mert sok kismama felszed plusz kilót és akkor nem igazán jó a sok finomság.
Természetesen a pelenkát megkérdezzük!
És mennyi pénzt szoktak ilyenkor adni átlagosan?
Ha első baba, akkor bármi jól jön (szerintem).
Nem rossz a pelenkatorta, csak tudd, hogy milyen pelust használnak.
Mi is kaptunk ruhától kezdve játékig mindent.
Ami nagyon bejött a gyereknek, az a textil könyv.
Valamint kaptunk még Libero pelenkázó alátétet (dm-ben is kapható), ezt nagyon szeretem, jó dolognak tartom!
Rokonok változatosan adtak:)15-20.000 ft-ot.
Barátok 10.000-et.
Nem vagyok anyagias,de sok olyat is kaptam amire nem volt szükségem:S
Igy jött hogy a pénz a legjobb.
22:36 hidd el nekem sem a pénz lebegett a szemem előtt,de annak vettem a legnagyobb hasznát.
Nem az 5. plédnek,vagy a napi 4 tortának,vagy a virágnak amire a férjem allergiás.Esetleg napi 2 tálca hidegtál,vagy 20. rugdalózó,amit sosem adtam rá mert mindenünk megvolt már és mire sorra került volna a kapott ruha kinőtte.
Nagy a rokonság és a baráti társaság is,10.000-et adtak a férjem barátai,dehát ugye férfiak mit vegyenek egy picinek,inkább pénzt kaptunk tőlük.
Attól is függ, hogy rokon, barátnő, vagy nagyon jó barátnő...
Csak egy ötlet: nekem nagyanyám pl. hozott 30 (házi) tojást, ill. 2 fagyasztott kacsát. Lehet, hogy másnak ez furcsán hangzik, de én nagyon örültem neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!