Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit vigyünk babalátogatóba?...

Mit vigyünk babalátogatóba? (4 hetes kisfiú)

Figyelt kérdés

Húsvétkor fogunk menni babalátogatóba, mert csak akkor tudunk eljutni hozzájuk. Mit gondoltok, mit vigyünk? és ilyenkor milyen értékben szoktak vinni ajándékot?

Amire én gondoltam a babának:

-pelus

-rugi

-pléd

Eddig ennyit szedtem össze, godoltam h csinálok "pelenkatortát" ( [link] ), ti örülnétek neki?

Az anyukának pedig:

-gyümi

-virág

Ti minek örülnétek? Mit kaptatok aminek örültetek?

Előre is köszönöm a segítségeteket:)

2011. ápr. 10. 22:11
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Az újszülöttméret 56-os, ez csak pár hétig jó. Kb 2-3 hónapig a 62-es a jó, 5-6 hónapig a 68-as.

6 cm-ként változik a méret.

Persze függ a babától is, hogy mikor nől ki egy méretet, és azonos számozás között is lehetnek apróbb eltérések (gyártó ill. fazon függő).

Figyelni kell, hogy téli (plüss, vastag) ruha ne nyáron legyen jó, illetve a napozókba ne télre nőjön bele.

A badyk (kombidresszek) pl jók, mert télen-nyáron lehet használni. A rövidujjút, vagy ujjatlant tudtuk mi legjobban kihasználni.

2011. ápr. 11. 19:32
 22/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat!
2011. ápr. 11. 21:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!