Mit vigyünk babalátogatóba? (4 hetes kisfiú)
Húsvétkor fogunk menni babalátogatóba, mert csak akkor tudunk eljutni hozzájuk. Mit gondoltok, mit vigyünk? és ilyenkor milyen értékben szoktak vinni ajándékot?
Amire én gondoltam a babának:
-pelus
-rugi
-pléd
Eddig ennyit szedtem össze, godoltam h csinálok "pelenkatortát" ( [link] ), ti örülnétek neki?
Az anyukának pedig:
-gyümi
-virág
Ti minek örülnétek? Mit kaptatok aminek örültetek?
Előre is köszönöm a segítségeteket:)
jó dolog a pelustorta, valamint mi örültünk a popsitörlőnek is! az az elején nagyon fogy majd :)
én popsitörlőt vinnék (mondjuk vagy 4 db Neogranormon popsitörlőt) +a pelustortát + esetleg valami játékot vagy egy body-t.ennyi bőven elég.
Az anyukának jó ötlet mondjuk egy cserép orchidea + gyümölcs.
Szerintem amiket írt a Kérdező, mind jó ötlet.
Mifelénk nem szokás pénzt adni babalátogatáskor. Mi ruhácskákat (body, rugdalózó, zokni), babajátékot (csörgő, rágóka, textilkönyv), popsitörlőt, fotóalbumot kaptunk.
Én pedig általában gyümölcsöt, virágot, édességet kaptam, a férjem pedig bort.
köszönöm a válaszokat! Akkor játékokból textílkönyv, rágóka, csörgő? az az igazság h még soha nem is játszottam kisbabával meg semmi, így nem tudom mikor használ ilyeneket:$ a rokonságban ő az első:)
amúgy 16 éves vagyok, de szüleim rámbízták mit vigyünk, mert én nagyon jóban vagyok az anyukával (unokatestvér) így én tálalom majd nekik az elképzeléseimet, ők szavaznak:D
Mégegyszer köszönöm mindenkinek, ha tudtok még vmit mondjatok:)
Bár nem most kell rögtön, de én kaptam ilyesmit is, és nagyon örültem neki. Kis étkészlet, műanyag tányér, kiskanál, ételtároló dobozkák.
Pl. Avent tároló pohár.
Mi általában ruhákat kaptunk. Én a pelusnak nem igazán örültem, mert egyrészt pont olyan volt, ami nekünk nagyon nem vált be, másrészt jobban örültem olyan dolognak, ami nem fogyóeszköz. Pl plédnek nagyon örültem. Volt olyan is, aki egy zsák bébiruhát hozott egészen 92-es méretig. Igaz ezek mind használtak voltak, de nagyon jól jöttek.
Ha ruhát vennél, érdemes nagyobb méretet venni, pl 68-74-eset, mert a mostani méretet biztos megvették már. Lábzsák is jó lehet, én azt vettem barátnőm babájának és egy csomó ruhát vittem, amit mi már kinőttünk. nagyon örült mindkettőnek.
Köszönöm a segítségeteeket! És ezek a babaruhák h vannak méretezve? most ~53 cm a baba:)
És milyen kézségfejlesztő játékok vannak? (persze azért ne aranyáron, linket szívesen fogadnék:) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!