Kisfiam 13 éves, és azzal idegelt mostanában, hogy az
egyik osztálytársával jár, aki szintén fiú. Mit
tegyek?
Figyelt kérdés
Sajnos igaznak bizonyult. Már láttamn is őket együtt kéz a kézben, és elbeszélgettem mindkettejükkel.
De most nem tudom merre lépjek tovább. Szóljak a másik gyerek szüleinek? Vagy talán a tiltás lenne a jó? mert ha eltiltom, talán megoldódik a baj, viszont nem akarok neki/k lelki sérülést okozni. Mit tegyek? tanácstalan vagyok. Ilyen helyzettel még nem találkoztam, és titkon reméltem hogy soha nem is fogok.
Így van! A férfiaknak nőket, a nőknek férfiakat kell szeretniük. Olyan nincs, hogy már két hetesen el lehet döntnei, hogy melegnek született a gyerek. Ezt még ti sem hiszitek el!
2012. jan. 14. 21:46
82/94 anonim válasza:
Te heterónak születtél, légyszives változtasd magad életed végére homoszexuálissá! Ugye nem nagyon akaródzik?:) szerintem az élet értelme hogy minnél jobb emberek legyünk és ezt nem az fogja eldönteni ,hogy fiú vagy lány társat kapok.
2012. jan. 14. 21:49
83/94 anonim válasza:
Bocs, miért változzon át bárki rendellenessé? Úgy tűnik te alapjaiban nem vágod a dolgokat! Heterobol senkinek kell melegnek lenni, mert az a betegség! Mindenkinek a helyes úton kell maradni!
2012. jan. 14. 21:51
84/94 anonim válasza:
Csak azt akartam szemléltetni, hogy átváltozni egyikből a másikba nem valami egyszerű, az undor miatt. Lehet, hogy beteg vagyok, de boldog és ettől semmivel se vagyok értéktelenebb, ember mint te.
2012. jan. 14. 21:58
85/94 anonim válasza:
Menjetek már a francba a vallásotokkal meg mindennek együtt.
Higgyetek valamiben, de ne akarjátok már egy homoszexuálisnak megmagyarázni, hogy nem az.
Én igenis tisztelni fogom azokat az embereket, akik felvállalják, akik elfojtják azokat nem fogom megérteni, ha ettől én is "kitaszított" leszek, és a pokolba kerülök ám legyen. Uh... jesszus.
2012. jan. 14. 21:59
86/94 anonim válasza:
Vágod, hogy a te válaszaid már rég nem érdekelnek senkit, mert minden egyes mondatom után beírod ezt a mondatot? Bővítsd a szókincsed, művelődj, és csökkentsd a feltűnési viszketegséged. Akkor majd érdekelni fogsz valakit.. talán. Szia
2012. jan. 15. 09:32
87/94 anonim válasza:
Képzeld,pont a Te szavad nem érdekel senkit! Osztod az észt holott nem tiszteled a másikat! A melegek ugyan olyanok,mint Te! Semmi különbség! Vagy szerinted Ők nem is emberek? Jaj Istenem,beképzelt emberek tömkelege...Nem Te vagy a szuper tökéletes ember! Komolyan szánalom amit csinálsz és jobb lenne,ha befejeznéd a vitát,mert csak idegesíted a normális embereket. Én speciel tisztelem azokat akik felvállalják,hogy a saját neműkhöz vonzódnak. U.I.: Másban a szálkát,magadban a gerendát sem! Na ls igaz a mondás: Nagy az Isten állatkertje,csak alacsony a kerítés....
2012. jan. 15. 10:26
88/94 anonim válasza:
Ezt most miért nekem mondod?
Te ugye látod, hogy én egyész eddig védtem a melegeket?
Nem értem miről beszélsz ne haragudj, inkább olvass vissza mielőtt leoltasz.
Az előttem lévő ugyan már törölt válaszra reagáltam, valahogy irónikus, és érthetetlen hogy most engem osztasz ki. :)
2012. jan. 15. 10:38
89/94 anonim válasza:
Utolsó: Bocsánat,azt hittem oda írtam hányadik embernek szánom a válaszom,nem veled akartam veszekedni! :) Még egyszer bocsánat! :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!