Kisfiam 13 éves, és azzal idegelt mostanában, hogy az egyik osztálytársával jár, aki szintén fiú. Mit tegyek?
Sajnos igaznak bizonyult. Már láttamn is őket együtt kéz a kézben, és elbeszélgettem mindkettejükkel.
De most nem tudom merre lépjek tovább. Szóljak a másik gyerek szüleinek? Vagy talán a tiltás lenne a jó? mert ha eltiltom, talán megoldódik a baj, viszont nem akarok neki/k lelki sérülést okozni. Mit tegyek? tanácstalan vagyok. Ilyen helyzettel még nem találkoztam, és titkon reméltem hogy soha nem is fogok.
38N
Mert szerinted normális, ha egy fiú fiút szeretne megtölteni?
Látott már téged orvos?
Hát pont az , h én nem vagyok langyi, mint a kérdező genetikai hulladék gyereke.
Te bírod a homikat, szal neked van vonzalmad feléjük.
Tudod, te magad vagy hulladék, nem azok az emberek, akik nem tehetnek arról, ahogy születtek.
Nekik nincs választásuk, neked van. Nem kell őket elfogadnod, de mélyen gondolkozz el magadon, meg az ostoba látásmondodon.
Az volna a legegyszerűbb megoldás, ha törölnék ezt az egész kérdést. Sajnos sok a sz*r ember a társadalmunkban, akiktől lehetetlen értelmes vitát folytatni, érvekkel.
El kell fogadnunk, hogy nem tudjuk mgtárgyalni ezt a kérdést.
Én irtam, mit kell tenni, ha megfogadja oké, ha nem, nem.
Csak akakor ha melegfelvonuláspon tááncol a fia, ne sirjon itt, vagy ha egy férfihez megy hozzá
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!