Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Kisfiam 13 éves, és azzal...

Krisztina.38 kérdése:

Kisfiam 13 éves, és azzal idegelt mostanában, hogy az egyik osztálytársával jár, aki szintén fiú. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sajnos igaznak bizonyult. Már láttamn is őket együtt kéz a kézben, és elbeszélgettem mindkettejükkel.

De most nem tudom merre lépjek tovább. Szóljak a másik gyerek szüleinek? Vagy talán a tiltás lenne a jó? mert ha eltiltom, talán megoldódik a baj, viszont nem akarok neki/k lelki sérülést okozni. Mit tegyek? tanácstalan vagyok. Ilyen helyzettel még nem találkoztam, és titkon reméltem hogy soha nem is fogok.

38N

2011. dec. 29. 20:01
 71/94 anonim ***** válasza:
72%: Szerintem sincs értelme vitázni! De kérlek szépen, ha elmondod, hogy a tiszta gondolkodásúaknak miért kell elfogadni a melegeket, elgondolkozok rajta!
2012. jan. 14. 19:48
 72/94 anonim ***** válasza:

Nem kértem én, hogy fogadd el, csak, hogy ne fogalmazzatok meg ilyesfajta ostoba, érvek nélküli, alpári butaságokat. Mert igenis ki lehet fejezni értelmesen.

Én személy szerint nem teszek különbséget, nem azért mert meleg vagyok, nem is azért mert különös perverzióim vannak, egyszerűen csak elfogadom, ha valaki a saját nemével boldog.

Mindössze ennyit mondtam én, csak tudod van az a pont, amikor már nem lehet, és nem is akarsz érvelni, vagy értelmesen beszélni. Ilyen emberekkel lehetetlen.

2012. jan. 14. 19:51
 73/94 anonim ***** válasza:
Előző vagyok: Az előttem szólónak van igaza!
2012. jan. 14. 19:53
 74/94 anonim ***** válasza:

72!

Nem tudom, melyik válaszokat szántad nekem, én értelmesen fogalmazok, csak nincs lehetőség utólagos javításra, elképzelhető néhány elírás!

Ha te örülsz annak, hogy elfogadod, hogy a melegeknek ugyanolyan joguk vagy és létjogosultságuk, és úgy gondolod az ügyük támogatást élvez, az a te dolgod.

Aki viszont nem vevő az ilyesmire, azt kéretik nem elferdíteni a beteg gondolkodással!

Nekem nem lesz gyerekem az elkövetkezendő pár évben az biztos, de lehet ilyen világban nem is szeretnék gyereket nevelni.

Nem tudom észrevettétek, de az utóbbi 2 évben annyit romlott a világ, hogy olyat még én nem láttam.

2012. jan. 14. 19:57
 75/94 anonim ***** válasza:

# 84/86

Ha te hiszel istenben, az megint a te magánügyed, én már letettem erről a gondolatmenetről!

És ez nem tartozik a kérdés megvitatásához.

2012. jan. 14. 19:58
 76/94 anonim ***** válasza:

Nem érted, hogy nem nevelés kérdése?

Belenevelheted a gyerekedbe, hogy amit érez az rossz, el is fojthatod benne ezeket a vágyakat, de egyszer a felszínre fog törni, és akkor egy elmebeteg lesz belőle. Gondold meg megéri-e.

2012. jan. 14. 20:08
 77/94 anonim ***** válasza:
66%
Apámék elég konzervatívak, elítélik a melegeket nagyon, én isa bba nőttem fel hogy micsoda fertő. Mégis leszbikusnak születtem és egy gyönyörű lányba vagyok szerelmes.
2012. jan. 14. 21:05
 78/94 anonim ***** válasza:
46%
Minek tegyek ellene bármit? Inkább leszek boldog azzal akit szeretek, mint egy pasival akivel csak kényszerből vagyok együtt, és boldogtalan leszek én is meg a pasi is. Tudod erőltettem már le párolt kelbimbót atorkomon könnyezve ,mégsem ízlett.
2012. jan. 14. 21:31
 79/94 anonim ***** válasza:
ma 21:05 Köszönöm... ezt próbáltam volna elmagyarázni, de nekik lehetetlen. Ennyire zárkózott gondolkodású emberek aligha fogják felfogni mi is a szexualitás.
2012. jan. 14. 21:34
 80/94 anonim ***** válasza:
40%

Nem tudok értelmesebben reagálni, csak úgy, hogy nem vagy normális! Nincs olyan, hogy valaki ilyen rendellenességgel születik!

De ha te ennyire szeretnéd azt hinni, hogy mindenki úgy hal meg, ahogy született, akkor nincs értelme az életnek! Na szia!

2012. jan. 14. 21:38

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!