Kisfiam 13 éves, és azzal idegelt mostanában, hogy az egyik osztálytársával jár, aki szintén fiú. Mit tegyek?
Sajnos igaznak bizonyult. Már láttamn is őket együtt kéz a kézben, és elbeszélgettem mindkettejükkel.
De most nem tudom merre lépjek tovább. Szóljak a másik gyerek szüleinek? Vagy talán a tiltás lenne a jó? mert ha eltiltom, talán megoldódik a baj, viszont nem akarok neki/k lelki sérülést okozni. Mit tegyek? tanácstalan vagyok. Ilyen helyzettel még nem találkoztam, és titkon reméltem hogy soha nem is fogok.
38N
tehát akkor egyedül neveled.
értem.
jézusom, hova halad ez a világ 13 éves kis takony genyó, de már jár...ráadásul fiúval.
na mind1....
Rohadt egyszerű,beszéld meg vele ezt az egészet,kérdezzél rá,de előtte mond neki,hogy nem haragszol rá,csak szeretnéd tudni,mert akkor neked és neki is könnyebb lesz!!!!
Nem tudsz mit csinálni,mert már nem lehet!!!
Én 3 évesen is a csajokat kergettem!!!!
Én beszélnék egy pszihologússal és kérnék tőle tanácsot és ha
azt tanácsolja küldje el a fiát hozzá!
én a 20:32-essel egyetértek.
Először mindenképpen kérj tanácsot egy pszichilógustól.
Ez elég kemény dió, nem csoda ha magadtól nem tudod, mi lenne a jó megoldás, de szerintem nem is egy ilyen honlapról fogod megtudni.
Szerintem semmit nem jeéent. Mi 11 évesen egyik barátnőmmel fedezgettük fel egymást (mell-punci simogatás, misszi. póz, ...) - ruhán keresztül.
Plátói szerelmem csak fiú volt, aki bejött, szintén, és az első csókot 21 évesen kaptam egy magas, irtó helyes sráctól.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!