Kisfiam 13 éves, és azzal idegelt mostanában, hogy az egyik osztálytársával jár, aki szintén fiú. Mit tegyek?
Sajnos igaznak bizonyult. Már láttamn is őket együtt kéz a kézben, és elbeszélgettem mindkettejükkel.
De most nem tudom merre lépjek tovább. Szóljak a másik gyerek szüleinek? Vagy talán a tiltás lenne a jó? mert ha eltiltom, talán megoldódik a baj, viszont nem akarok neki/k lelki sérülést okozni. Mit tegyek? tanácstalan vagyok. Ilyen helyzettel még nem találkoztam, és titkon reméltem hogy soha nem is fogok.
38N
Beszélj vele róla, de ha magától kezdi el az sokkal jobb. Nem szabad, hogy eltiltsd, semmiképp se zavard össze, nem beszélheted belé azt sem, hogy a lányokat szeresse.
Idővel elválik, hogy valóban a fiúkat szereti-e.
ma 20:16/7
Ezeket nehogy figyelembe vedd. Igen, akkor azt kell, hogy mondjam meleg, esetleg biszex. Ha beszélsz is a másik fiú szüleivel azért előtte óvatosan tudakold meg mi a véleményük a homokosokról, mert tönkreteheted a gyerekkorát.
Szerintem a legegyszerűbb ha rákérdezel kerek perec a fiadnál.
20:22
Te aztán baromi okos vagy!!!!!!
Ha ez a helyzet, biztosan el fogom fogadni. Én szeretem őt, jobban, mintsem hogy valami ilyesmi közénk állhasson.
Csak egyszerűen nem tudom hogyan kezeljem most ezt a helyzetet.
Egyedülálló Anya vagyok, és azért ez egy kicsit megriasztott.
Aki írta, hogy esetleg a másik gyermek a szüleinek reakciója tönkreteheti a gyermekkorát, üzenem: Erre még így nem gondoltam, de jobban átgondolva, jobb lesz, ha inkább rájuk hagyom.
38N
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!