Kisfiam 13 éves, és azzal idegelt mostanában, hogy az egyik osztálytársával jár, aki szintén fiú. Mit tegyek?
Sajnos igaznak bizonyult. Már láttamn is őket együtt kéz a kézben, és elbeszélgettem mindkettejükkel.
De most nem tudom merre lépjek tovább. Szóljak a másik gyerek szüleinek? Vagy talán a tiltás lenne a jó? mert ha eltiltom, talán megoldódik a baj, viszont nem akarok neki/k lelki sérülést okozni. Mit tegyek? tanácstalan vagyok. Ilyen helyzettel még nem találkoztam, és titkon reméltem hogy soha nem is fogok.
38N
Szia.
Én egy 13 éves lány vagyok.Szerintem nem igazán tudsz ellene semmit tenni,tekintve hogy 13 éves.Ha eltiltod őket egymástól lehet hogy ezzel csak azt éred el hogy megharagudjon rád,és annál inkább szeretni fogja azt a másik fiút.Mellesleg meg nem igazán tudom elképzelni hogy hogy akadájozhatnád meg hogy találkozzanak mivel a suliban ígyis úgyis együtt vannak.Mivel még csak most kezd kamaszodni bármikor észhez térhet,és rájöhett hogy neki mégis a lányok tetszenek.De ha rátalál erre a kérdésre szerintem nem igazán fog neki örülni..13/L
ez folyik a médiában ez a menő régen divatnak hívták most "MEG FOGADD EL".
hát két fiam van úgy hogy én se tudom mit mondjak SZOMORÚ
Probléma... lelki sérülés... megfelelő szavak ezek.
Mivel a melegség természetellenes, a tiltás csak jó lehet, a lelki sérülést nem ez okozza majd, hanem az emberiség java, aki szerint ez betegség! Ez a "sérülés" kivédhetetlen. Szólj a másik gyerek szüleinek. Járasd pszichológushoz a fiad, sőt vedd ki az iskolából, ha nincs más megoldás...
Anya minek rakod fel ide a kérdéseid mi közöd hozzá hogy mit csinálok a barátommal ?
Fiad F13
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!