Kisfiam 13 éves, és azzal idegelt mostanában, hogy az egyik osztálytársával jár, aki szintén fiú. Mit tegyek?
Sajnos igaznak bizonyult. Már láttamn is őket együtt kéz a kézben, és elbeszélgettem mindkettejükkel.
De most nem tudom merre lépjek tovább. Szóljak a másik gyerek szüleinek? Vagy talán a tiltás lenne a jó? mert ha eltiltom, talán megoldódik a baj, viszont nem akarok neki/k lelki sérülést okozni. Mit tegyek? tanácstalan vagyok. Ilyen helyzettel még nem találkoztam, és titkon reméltem hogy soha nem is fogok.
38N
Én beszélnék a szülőkkel, de a tiltást nem tartom jó megoldásnak.
Még csak 13 éves, éppen kezd belépni a kamasz korba. Még nem alakult ki, hogy ő a fiúkat szereti, tehát ez csak divatolás, mert mostanság ez a menő.
Ne vegyél róla tudomást, majd befejezi.
13 éves?Hát aranyom,akkor semmit nem tudsz tenni!!!
Sajnállak!!!
Nem tudom hogy ez csak afféle divat lenne-e, mert a beszélgetés során nekem nagyon komolynak tűntek.
38N
Ez tényleg nem egy egyszerű eset. Én már ebben a korban tudtam magamról, hogy nem vagyok hetero, de semmiképp nem kürtöltem volna világgá.
Szerintem ő csak feltűnősködni szeretne, hogy figyeljenek rá. Nem volt elhanyagolva mostanában? Mindenképp érdemes beszélni a másik fiú szüleivel, hogy ők is tudnak e róla.
Ugyanakkor az is lehet a fiad ennyire őszinte és nem fél mások véleményétől. Ebben az esetben nincs mit sajnálnod. Te jó munkát végeztél csak a természet beletrollkodott.
Érdekes
13 éves vagyok én is de egy barátomról se hallottam hogy vele ez van.
Félreértettél, de igaz, félreírható is volt ahogy fogalmaztam.
Úgy értettem a "láttam őket" részt, hogy itthon, a szobájában láttam őket, eléggé közel egymáshoz.
Valójában titkolják, és remélem ez így is marad.
Nem tudom mi lenne ha kiderülne. Nagyon aggódom érte, hogy az iskolában esetleg ezt a tanárok, vagy maga az igazgató sem tolerálná, és lehet hogy a végén más iskolába kéne vinnem gyermekemet.
Neki is nehéz lenne, nagyon nehezen illeszkedik be új közösségekbe.
38N
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!