Kisfiam 13 éves, és azzal idegelt mostanában, hogy az egyik osztálytársával jár, aki szintén fiú. Mit tegyek?
Sajnos igaznak bizonyult. Már láttamn is őket együtt kéz a kézben, és elbeszélgettem mindkettejükkel.
De most nem tudom merre lépjek tovább. Szóljak a másik gyerek szüleinek? Vagy talán a tiltás lenne a jó? mert ha eltiltom, talán megoldódik a baj, viszont nem akarok neki/k lelki sérülést okozni. Mit tegyek? tanácstalan vagyok. Ilyen helyzettel még nem találkoztam, és titkon reméltem hogy soha nem is fogok.
38N
Akkor én kijelentem, hogy nem vagyok normális, sőt ezek szerint ember sem...
Igenis el lehet fogadni, ez rajtad múlik, gondolkozz csak el mi is olyan elítélendő ezen és rájössz, hogy valójában semmi, csupán valaki kijelentette, hogy ez rossz, és mások mennek utána.
Igen. Nem normális ember vagy, de ember vagy.
Én el tudom ezt fogadni csak ne akarjatok senkit erről meggyőzni, hogy ez normális. Én sem vonaglok Budapesten, mert hetero vagyok.
Az az elítélendő, ha nem tartasz tiszteletben engem és a lakosság többségét azzal, hogy állandóan a homoszexualitás normálisságáról próbáljátok meggyőzni a népet.
Nem ítéllek el, ha a meleg hajlamaidat a négy fal között éled ki. Azt csinálsz ott amit akarsz és úgy ahogy akarod.
Miért rossz ez? Azért, mert a farkad azért van, hogy megtermékenyítsd vele a nőt. A segged meg azért, hogy űrítsd a szervezeted számára használhatatlan dolgokat. Az evolúció szempontjából a melegek zsák utcának tekinthetőek.
Nem olvastam végig bocs.
Szerintem ne tiltsd, ne ellenkezz. Egyrészt akkor annál inkább csinálhatják ami neked nem tetszik, ez már csak tini szokás. Örülök, hogy ha ez is van, akkor is elfogadod és ugyanúgy szereted és ki is mutatod ezt majd neki.
Hogy a másik gyerek szüleivel beszélj e nem tudom pontosan, talán ne, más se beszél normál esetben sem, ha tetszik azért, ha nem azért, ha valami fura azért.
Viszont a fiaddal beszélj, hogy ha a másiknál kiderül, van amelyik szülő nehezen fogadja ezt el, érheti sokféle csalódás, okolhatják akár őt is, nem fogadják el őket, ami nehézséget okoz stb. Ha ilyen, akkor nehéz lesz neki, és jó ha felkészíted erre. Te tarts ki mellette, nem akar ő ilyen lenni. Ez még olyan téma manapság, hogy az ember sajnálja majdnem hogy ilyen, de ha erős támasza van, akkor felvállajlja magát úgy könyebb neki elfogadnia magát.
tegnap 23:12 Akkor nyilván én értelmeztem félre a "normális ember nem ezt tartja helyesnek" tartalmú mondatot....:)
Inkább olvass vissza, és megérted miről beszéltem.
Mellesleg hagyjuk már ezt a "én intelligensebb vagyok" témát, és hadd ne kezdjünk már el itt dobálózni, sértegetni üres szavakkal, mert ez alapban nem azt mutatja, hogy intelligens vagy.
Bódi Guszti felesége mondta, ők cigányok csak egymás között szaporodnak, megőrzik fajtájuk tisztaságát és nincs közöttük b.uzi. (a tiszta vérvonalban, aki cigány és homokos az már keveredett vérvonal-ott előfordul) Na most Bódi Guszti családjáról a magas intelligencia jut eszembe utoljára. Hiába nem homokosok, sőt kifejezetten elítélik és tesznek ellene ne forduljon ez elő. És vettek ezért feleséget a gyereküknek 17 éves szűz leány személyében.
Viszont Oscar Wilde-ról a magas intelligencia jut eszembe, és ő meg homoszexuális volt. És Nádasdy Ádámot sem nevezném épp unintelligensnek. És ő kifejezett támogatója is a Meleg Büszkeség felvonulásnak. És leírta, mire büszkék, és érthetően elmagyarázta. Bár kell némi intelligencia hozzá, hogy átlagember értelmezni tudjon egy ilyen szöveget.
Hűha, nem semmi!
Én beszélnék a másik fiúcska szüleivel, és durva dolognak tűnik, de megnézetném a gyereket egy orvossal. Hiszen lehet, hogy csak v.mit jelezni akar, több törődést szertne, és egyáltalán nem meleg.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!