Mit csinálhatnék még, hogy a 2. -os, fafejű gyerekem végre megértse:Ha gyorsan, figyelmesen megcsinálja a háziját, és leellenőrzi magát, azután azt csinálhat amit csak akar?
Jelenleg 2-3 órákat kotlik 1-2 feladaton,aminek a fele mégiscsak hibásan készül el...
Utál házit írni.El is hiszem,én is utálnám,ha egész délután játék helyett azt csinálnám ebben a jó időben....
Hehe, én dettó ilyen voltam anno. :) Mondjuk nálam az időbeosztás sem működött: én hangulatember voltam mindig is: amelyik tantárgyakhoz kedvem volt épp, azt magamtól, rekordidő alatt csináltam meg. Amihez nem, annak sosem álltam neki, ha anya noszogatott, akkor meg folyton veszekedtünk, a vége az volt, hogy ott ült mellettem és folyamatosan nyaggatott, hogy csináljam már (én meg minden mondvacsinált indokot felhasználtam, hogy "szünetet" tartsak). A házi ugyan kész lett, de mi naponta egymás idegeire mentünk. Kb. gimiig nem változott semmi, nem segített a helyzeten semmi. Amit nem szerettem csinálni, azt nem csináltam magamtól, ha ha naponta háromszor összevesztünk sem. Gimi második környékén végül csak sikerült kiegyezni: csinálok én mindent magamtól, mondtam, cserébe ő viszont ne várja el tőlem a 4-5 szintet az olyan tantárgyakból, amik biztos, hogy nem kellenek a továbbtanulásomhoz. Kiestem az osztályelső pozícióból ugyan, de lett egy jó érettségim, lazán felvettek egyetemre és sokkal nyugodtabb lett a légkör itthon is.
f/21
Pihenőidő? Csak az volt szinte, na de komolyan szerintem mindenki ad egy kis pihenésre időt, csak amikor már közeledik a vége, akkor jönnek problémák. Én spec rettegtem tőle, hogy na akkor gyerünk csináljuk és jött a műsor.
Egy szónak is száz a vége, nálunk mostanra alakul a helyzet ezzel a beosztásos dologgal, meg talán megjött az esze. :D Bár tény, azt is látja, hogy a húga hiphop megcsinálja a házit pedig az sem kevés és sok ideje marad játszani (lehet ez is belejátszik).
Kösz!
Ez az igazság,mit tagadjam!?
Nagyon lusta!
Miért ilyenek?Mit ronthattunk el?
Van egy kisebb lányom is,a képességei nem olyan jók mint a fiúnak,de figyelmes,szabálykövető és szorgalmas.Igaz még ovis,de már most látom,hogy könnyebben veszi majd a sulit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!