Vettetek már valamit vateráról? Én babakocsit, de nagyon megjártam! Mit csinálhatnék?
Lehet,hogy csak annyiban tartozik ide a kérdés,hogy babakocsiról van szó,de hátha van itt olyan anyuka,aki járt már így.
Szóval újszerűként volt feltüntetve,de amikor megkaptam (vidékről küldték),láttam,hogy még a használt szó is kevés lenne az állapotát illetően. El van szakadva fontos helyen,(olyan helyen,ahol tartószerepe van a textilnek), a kallantyú ami összefogná csukott állapotban, letörve,az hogy piszkos,már nem is érdekelne...Direkt rákérdeztem a leütés elött a méretre,mert fontos lenne,de nagyobb mint amit írt.
Utánvéttel fizettem,de természetesen a futárnak semmi köze a termékhez,így nincs idő arra,meg értelme sem lenne,hogy megvárja amíg megnézem az árut átvétel elött.
Természetesen "nem nagyon" lehet elérni az eladót,de a problémáról már tud.
Köszi a választ!
Én is gondoltam,hogy akkor negatív értékelést adok,de attól még a vatera lesz.rja,hog innentől mi van velünk?
A pénzem nem kapom vissza, a babakocsival pedig csak nekem lesz ezután gondom? Eladni azon az áron nem lehet,mert nem ér annyit:(
Huh, de megjártad, nagyon sajnálom, de tényleg, én is szoktam a vaterán, teszveszen üzletelni, a rémálmom az ilyen eset.
Megnézted vásárlás előtt az értékeléseit? Mert akinek sok a semleges vagy negatív értékelése, attól nem szabad vásárolni, illetve aki kezdő, attól sem szívesen vásárolok még kisruhát sem.
Az a legkorrektebb részedről is, hogy mielőtt mondjuk negát adnál, értesíted az eladót, hogy mennyire csalódtál, a leírásnak nem megfelelő árut kaptál és ő erre mit mond. De most látom, hogy ez megtörtént.
Ilyenkor szokták azt az eladók, hogy visszautalnak pénzt, mondjuk a vételár felét, ha benne van a vevő.
Ha hepajkodik, értesítsd a vaterát és adj az eladónak negatívot. Lehet, hogy ki is tiltják az oldalról az illetőt. Én még így nem jártam, azért általában a tisztességes eladók vannak többségben. De mivel egyre nehezebb a gazdasági helyzet, ezért akad ilyen is köztük. Bár nem értem őket, hogyan ér meg nekik ennyit az a pénz. Én nem alacsonyítanám le magam semmi pénzért, mert ez szélhámosság!!
Ha jelentkezik a nő, megírod hogyan alakult a dolog? Tényleg, milyen értékelései voltak?
NAGYON DRUKKOLOK, hogy megfelelő egyezségre jussatok!!!
Én még szerencsére nem járta meg. Pedig már elég sok mindent rendeltem.
Mondjuk elég bátor voltál,hogy babakocsit vettél anélkül,hogy megnézted volna. Nem csak amiatt,hogy valóban újszerű-e vagy nem,hanem,hogy jó lesz-e nektek, milyen tolni stb.
Nem lesz hasznos a válaszom, de én pont az ilyen esetek miatt kerülöm ezeket a licitálós oldalakat...
Inkább babaszoba.hu, expressz.hu, ahol tudok egyeztetni az eladóval, megnézhetem az árut, és ha nem tetszik, akkor sem történt semmi.
Bocs az offért!
Nagyon köszönöm mkinek, az off-nak is:)!
Amikor pénteken megkaptam a kocsit,akkor hívtam a csajt,hogy mi újság. Akkor ő mondta magától,hogy akkor még beszéljünk, (akkor épp bölcsibe ment a gyerekekért) és max. visszaküld vmennyi pénzt...Nem akartam én sem rögtön bunkózni,mondtam,hogy jó, amúgy is beszélnem kell a férjemmel...utána este,mivel már nem akartam zavarni a 3 gyerek miatt,csak sms-t küldtem,hogy sztem vissza kéne adnunk egymásnak a pénzt ill. kocsit,adja el másnak,valakinek biztos jó így is, vagy esetleg tényleg utaljon vissza pénzt. Vasárnap és tegnap (hétfőn) is hívtam,nem vette fel, írtam sms-t,errre visszaírt,hogy most nem alkalmas,de ha az lesz hívni fog! Ez ugye tegnap délelött volt,azóta semmi. Most is megpróbálom majd hívni,kezd elegem lenni.
A vaterának egyébként hogy jelenthetem?
Új felhasználóként vaterázik,végülis ténleg én vtam a hülye,hogy olyantól vásároltm,akinek még nem volt értékelése...de akkor ilyen alapon aki új,az ne adjon el? Akkor tőlem sem fognak majd vásárolni,mert még nem adtam el?
Amúgy a kocsit ismertem,ikres vagyok,így szinte minden ikerkocsit ismerek,mert a babakocsikérdés egy ikres számára elég nagy probléma....A méreteit persze nem fújom mindegyiknek,de erre rá is kérdeztem. Ez kocsi amúgy 60e újonnan,én 32-ért vettem ezt tőle. De sztem max. 15-20-at ha lehetne érte kérni:(
Megírom mi van!
Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!