Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen babakocsit vegyek...

Milyen babakocsit vegyek szuletendo gyermekemnek?

Figyelt kérdés
Tudna valaki ajanlani valami jo kis babakocsit,nemsokara szulom az elso kisbabamat,es nem igazan vagyok kepben.Szeretnek olyan babakocsit,amit konnyu tolni,de stabil,meg van hozza hordozhato gyerekules,meg ami minden teren megfelelo,de nem szeretnek vagyonokat sem fizetni erte,valami arban kedvezo is legyen,abszolut nem ertek hozza.Valaszokat elore is nagyon szepen koszonom:)
2011. okt. 23. 11:16
 1/5 anonim ***** válasza:
[link] + 12900 Ft a hordozója. Mi ezt rendeltük. Bár véleményt csak azt tudom mondani, hogy masszív, stabil, jól téliesíthető. Használatban még nem volt, november 1-én születik a lánykám!
2011. okt. 23. 11:26
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekünk Kunert VIP volt,én nagyon szerettem.Ami a lényeg strapabíró nálunk nagyon rossz utak vannak,de mégse lett semmi baja eltudtam tenni a második babánknak.Van hozzá kivehető mózeskósár,lábzsák,esővédő,szúnyogháló,pelenkázótáska.Külön lehet hozzá rendelni babahordozót.De még azzal együtt se drága.Mi a vateráról rendeltük,sokféle színben van.Felmész a vaterára a keresőbe írd be Kunert VIP babakocsi,és be adja.A babakocsi 34000Ft+12000Ft a babahordozó,ez így is csak 46000Ft.Ne tévesszen meg hogy olcsó,attól még nem gagyi.Én csak ajánlani tudom,nem bántam meg hogy megvettük.
2011. okt. 23. 14:27
 3/5 anonim ***** válasza:

Fontos tudni, hogy kell-e majd lépcsőn cipelned, mert akkor valami nagyon könnyűt válassz, aztán hogy városban vagy inkább terepen tolod-e többet, mert ha városban esetleg boltokban navigálsz akkor szerintem elengedhetetlen a bolygósított kerék.

Nem hátrány, ha az alsó kosara amibe ezt azt bele lehet pakolni nagy :)

Szerintem érdemes bemenni egy bababoltba ahol rengeteg kocsi van és élesben kipróbálni 1-2-t. megvenni nem kell ott, mert a neten (nem csak használtan) sokszor sokkal olcsóbban hozzá lehet jutni.

Sok sikert és boldog babavárást.

(nekem egyébként a Quinny speedi és az ABC design Primo (ez esernyőkocsi) jön be nagyon. Sok kocsim volt a 2 gyerekkel, de ezek voltak azok amik a legjobban a szívemhez nőttek)

2011. okt. 26. 20:41
 4/5 anonim ***** válasza:
lengyel, nem bolygókerekes "talicskát" semmiképpen
2011. okt. 26. 22:10
 5/5 anonim ***** válasza:
mi vettünk egy lengyel talicskát :), az jó volt addig,amíg nem tudott ülni a babó,aztán vettem gyorsan egy stramm kis ernyőkocsit, ami fektethető,így aludni is jól tud benne. így jártunk legjobban, az ernyőkocsink ezerszer jobb bármelyik többfunkciós babakocsi sportrészénél és könnyebb is. a talicska meg szuper télies,meleg,szélvédett és kényelmes volt a babának,míg pici volt. Az viszont biztos,hogy nem lépcsőzsre való és nem is manőverezésre :)
2011. okt. 26. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!