Mediátor mentes diétát kell tartanom egy hétig a gyermekemnek, bővebben lent!?
Nos szóval ezen a diétán kell lennie, viszont nem találok sehol olyan oldalt, ahol teljes napi étrend lenne leírva. Értem ez alatt, h reggelire pl,ebédre, vacsira. A kórházból úgy küldtek el,h semmilyen kérdésemre nem kaptam választ.... Tudnátok segíteni????
21 hós kislány anyukája
Tudjátok,első,és 2. válaszoló,a google a barátotok.Írjátok be,és sok-sok választ kaptok.De itt van egy kis ízelítő(valóban nem egy vicces dolog):Legtöbbször különböző mediátorok (hisztamin, szerotonin, kininek, thrombocyta .... illetve festék-, tartósítószer- és konzerválószer-mentes diéta alkalmazható
Magyarul szegény kicsinek igencsak leszűkül a táplálék táblázat.Ugye,ez nem vicces?!
Bocs az OFF-ért,kedves kérdező!2 gyerekes anyuka
Hála az égnek nem vagyok érintett, de nagyon sajnállak Benneteket.
Egyenlőre annyit találtam, hogy egy nap csak egyféle ételt lehet enni, hogy ne terhelje a szervezetet.
De ez nekem nem nagyon tetszik, főleg, hogy egy kislányról van szó.
füstölt húsokat, halat, belsőségeket, csalánt gyakran okozó zöldségeket, gyümölcsöket (paradicsom, zeller, dió, mogyoró, eper, ananász, stb.)
Ezt nem szabad enni (tudom, ebből már írtál néhányat)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!