2,5 éves fiam rosszul alszik. Mit csináljak? Sokszor ébred átjön hozzánk, bemaszik az ágyunkba de 5 perc múlva menni akar vissza csakhogy apának is menni kell fogni a kezét. Sokszor megcsinálja egz éjszaka alatt.
nálunk ugyanez van. a pici 4hós.a nagy 3éves.
Nemrég még minden gond nélkül elaludt,és egyszer sem jött át. Most meg éjjel 2-3szor is felébred és szól hogy feküdjek mellé. És persze a pici is még sokszor fel kel.már teljesen kivagyok merülve.Ja,és most már délután sem hajlandó elaludni,pedig előtte 3órákat is aludt!!
Nem tudom,hogy van-e összefüggés a tesó érkezése és a rossz alvás között,de én már nem tudok másra gondolni
Kedves Utolsó,
Nálunk is van probléma délutáni alvással is! Mint Nálatok! De nem tudom a megoldást mit csináljak, hogy "rend" legyen végre. :(
21:32 es köszi a tippet,de ez már nem válik be,mert ezt próbálom csinálni hetek óta.de amint meglátja,hogy kimegyek a szobájából akkor nemcsak sír hanem üvölt.és sajnos nem tehetem hogy ezt ráhagyjam mert akkor a pici is felkel. ezért szoktam inkább én mellé feküdni,de hiába alszik el mélyen amint kimennék mellőle már megint kéri hogy feküdjek mellé.
Legjobban azért dühit,mert a baba születése előtt egyáltalán nem voltak ilyen gondjaink.
14:04!
Mintha én irtam volna.
Annyi különbséggel, hogy nálunk ez kb 2 hónapja van a hugi pedig 5 hós. Szóval 3 hónapig nem csinálta ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!