2,5 éves fiam rosszul alszik. Mit csináljak? Sokszor ébred átjön hozzánk, bemaszik az ágyunkba de 5 perc múlva menni akar vissza csakhogy apának is menni kell fogni a kezét. Sokszor megcsinálja egz éjszaka alatt.
Figyelt kérdés
Nagyon fáradtak vagyunk már mert van egy 5 hós lányom is aki ujjabban egy ébredes helyett kétszer ébred és szopizik. Szóval kimerült vagyok nem tudom hogy oldhatnám meg a fiam alvását, mert régen végig aludta az éjszakát.2011. szept. 14. 09:35
11/14 A kérdező kommentje:
:)
Akkor ha rájöttök a megoldásra írd meg nekem.
Nagyon szeretném már rövidre zárni ezt a dolgot mert nagyon fárasztó. Apával ma napirendre tűztük a témát.
2011. szept. 17. 15:28
12/14 A kérdező kommentje:
Érdekes, akkor ez vagy korral jár vagy tényleg a tesó zavar be nekik.
2011. szept. 17. 15:29
13/14 anonim válasza:
ha nálatok rendeződne előbb,akkor te is oszd meg,mert már fogy a türelmem..!
én biztosra veszem,hogy a tesó miatt van.mert tegnap amikor mellette feküdtem-hallottam hogy sír a pici is,és mondtam neki,hogy mindjárt jövök csak el kell mennem megetetni a picit,és akkor:még jobban rákezdett a sírásra!
14/14 A kérdező kommentje:
Nálunk ilyenkor meg az van, hogy ő szól hogy menjek mert sír a hugi.
Persze megírom ha rájövök a megoldásra.
2011. szept. 17. 16:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!