Mit tehetnék ha 7 eves lányom kezelhetetlen?

Es akkor mi van?
Kapott 2db nevelo celzatu pofont
Nem vered utod vagod nem elhanyagolod ergo semmi kovetkezmenye nem lesz a suliban.

Én nem vagyok benne biztos, hogy ez a durva bekeményítés működne. Egyáltalán következetes tudnál maradni? Szerintem nem feltétlenül a szigor hiányzott, hanem a következetesség. A durva váltásoknak nagy kockázata van. Sértve fogja érezni magát a gyereketek és nem az lesz a vége, hogy egy csapatban játszotok, és megbízik bennetek.
Szerintem ebben a helyzetben jobb gyerekpszichológushoz fordulni, segítsen megkeresni mi a hiba és hogy lehet kiigazítani. Nem a gyereket kell vinni, hanem mind menjetek, mondjátok el a problémát és tőle kérjetek tanácsot, mit kéne másképp.

Először is nem jár minden alanyi jogon, ha ő így viselkedik, nem erdemel csillámos ruhát meg fiszemf@$zomat. Csak az alap.
Ha ő meg merne ütni, olyat kapna vissza, egy életre elmegy a kedve... Nem ütöm, verem, de álljunk már meg , a 7 éves gyerekem nekem jön? Aztán ha elmondja a tanárnak, mit mond, megütöttem anyámat, az meg levert egyet..
Pszichológushoz is el kéne vinni,ezt most meg kell állítani.
Magától nem lesz jobb.
Ja és a kimondott szó... Ha nem kap új akármit, amíg így viselkedik, akkor ha a falat lekaparja sem kap, ha hisztizik a meglévő cuccai is eltünnek 1-1 hónapra büntiből.
Amíg normálisan nem viselkedik, nincs telefon, nincs baratnőzés.
Meg kell neki mutatani, higy nem ő a főnök.
Egyébként valószínűleg ez a gond forrása, egyke, a szemetel fénye, és nem voltak korlátok. Eez a gond a liberális neveléssel, sokan felreértelmezik. Nem arról szól, hogy a gyerek azt csinál, amit akar. Ugyanúgy kell nemet mondani, ha fürdés van, fürdés, délután alvás, stb. Kiválaszthatja, a kék vagy a zöld tányérból eszik, de vacsora időben vacsora van.
Vagy hogy az unikornisos sál vagy a szivárványos, de sál kell, mert hideg van. Ha fejre áll is sálban megy, csak eldöntheti melyikben.
Stb.

Nekem viselkedik hasonlóan a lányom, DE:
-ő autista, Asperger szindrómás, 9 éves. Ő pl kicsi korától agresszív, a pszichiáter már 6 évesen gyógyszerezni akarta,mert 5.5 évesen kék-zöldre vert.
Nade nála tudjuk,mi a baj.
Én a helyedben nagyon gyorsan elvinném gyermekpszichiáterhez a lányodat. Minél hamarabb. Mert ki tudja,mi a probléma. Lehet,hogy csak nevelési hiba,plusz eltérő a személyiségetek. Plusz a lányod domináns, te meg omega vagy.
De lehet,hogy komolyabb baja van,amit jó lenne minél hamarabb tudni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!