Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Mit tegyek ha a 6 éves lányom...

Mit tegyek ha a 6 éves lányom kezelhetetlen?

Figyelt kérdés

Nagyon el vagyok keseredve.Ő a legnagyobb.3 gyermekem van egy 6,3 évesek és 5 hós a legkisebb.A két kicsivel semmi gondom de a nagy...

Néeha olyan érzésem vanhofy nem bírom és beadom valami intézetbe.SEGÍTSETEK!!LÉGYSZI!!!

2010. márc. 31. 19:06
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
70%
Ki kéne osztani néhány szülői pofont, nem gondolod?
2010. márc. 31. 19:08
 2/37 A kérdező kommentje:
Már próbáltam a sagre veréssel.De én ittam meg a levét.Azt mondta az ovónőnek hogy össze vertem erre behítak egy elbeszélgetésre én meg nem értettem hogy mi van.Teljessen másképp adta elő.
2010. márc. 31. 19:11
 3/37 anonim ***** válasza:
84%
Mit értesz az alatt,hogy kezelhetetlen. Nevelésiben voltatok már? Nem lehet, ohgy hiperaktív?
2010. márc. 31. 19:18
 4/37 A kérdező kommentje:
Voltunk!Nem hiperaktív.Nagy szinásznő,mert ha más ott van egy angyal mindig dícsérik is.De ha ketten vagyunk.sokszor mikor nem lát sírok annyira kiborít.:(
2010. márc. 31. 19:20
 5/37 anonim ***** válasza:
37%
Egyszerűen nem foglalkozol vale...
2010. márc. 31. 19:24
 6/37 anonim ***** válasza:
67%
De még mindig nem meséltél miért kibírhatatlan elviselhetetlen. Egyébként ez a te hibád is lehet.. nem bántás de így van..
2010. márc. 31. 19:26
 7/37 A kérdező kommentje:

Hát tényleg köszi az igazán okos választ!!Az ilyeneket inkább tarsd meg magadnak!!!

Te már csak tudod hisz itt vagy velünk a nam 24 órájában!

Ez az a dolog amit rólam nem lehet elmondani!Suli előkészítő,logopédia,sokat gyakoroljuk a finom motorikát itthon tehát rajzolunk és még sorolhatnám.pontossan azért csinálom ezeket hogy vlamilyen szinten megváltozzon.A védőnőm szerint azért csinálja mind ezt,mert minden figyelmemet magaának akarja.De hát ezt nem lehet mert van két öccse is...

2010. márc. 31. 19:29
 8/37 A kérdező kommentje:

Sokszor 50Xkell elmondanom mindent úgy csinál mintha megsem hallaná.Én már fülészetre is elvittem de semmi baja.az öccsét állandóan szekálja.Ha el van és autózik akkor oda megy és kivaszi a kezéből az autót.Az meg visít.

Ma rálépett a legkisebb kezéra pedig vagy 100x elmondtam hogy ne ott ugráljon körülötte,Ha látja hogy apával beszélgetünk akkor oda jön és belebeszél.Két mondatot nem tudunk eggyütt váltani ha ő is ott van.Ha TV-zünk akkor is csak beszél folyamatossan hiába szólunk.Minden figyelmet csak magának akar.

2010. márc. 31. 19:32
 9/37 anonim ***** válasza:
86%
Ha nem fogad szót, az azért van, mert nem tisztel. És a tiszteletét veréssel nem fogod elnyerni. Vagy mert azalatt az idő alatt, amíg azt magyarázod neki hogy csináljon meg valamit,legalább érzi hogy vele foglalkozol, mégha számára ez negatív is, akkor is megéri neki. Szóval foglalkoznod kéne vele néha úgy, hogy kizárólag ketten vagytok. Nyilván nehéz két másik gyermek mellett, de te vállaltad őket, így köteles vagy megadni neki azt a figyelmet amire szüksége van. Egyik germek sem tehet róla hogy osztoznia kell a figelmen, és nem várhetod el egy 6 éves gyermektől hogy ezt maradéktalanul megértse, mert nem felnőtt. Nem is kell úgy viselkednie. Amíg nem érzi a szereteted ez nem fog változni. És azt nem akarom elhinni hogy azok után hogy intézetbe adnád olyan sok szeretetet érezhet. Nem gondolhatod hogy egy 6 éves gyerek alapvetően gonosz. Intézet helyett keress fel egy pszichológust, és mond el neki a problémátokat. Segíteni fog megoldani.
2010. márc. 31. 19:46
 10/37 A kérdező kommentje:
Én nem azt mondam hogy ütöm-verem.Kb 2x fordúlt elő hogy kapott a seggére de szinte azonnal meg is bántam.Azt mondta a védőnő is hogy nem tisztel de ő nem engem hibáztatott,mert ő tudja hogy a lelkemet kiteszem értük.Tőlletek nem bírálatot vártam hanem egy két jó ötletet hogy hogy tunák rajta változtatni.Intézedbe sem adnám,mert szeretem hisz a gyermekem.
2010. márc. 31. 19:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!