Mit tegyek ha a 6 éves lányom kezelhetetlen?
Figyelt kérdés
Nagyon el vagyok keseredve.Ő a legnagyobb.3 gyermekem van egy 6,3 évesek és 5 hós a legkisebb.A két kicsivel semmi gondom de a nagy...
Néeha olyan érzésem vanhofy nem bírom és beadom valami intézetbe.SEGÍTSETEK!!LÉGYSZI!!!
2010. márc. 31. 19:06
31/37 anonim válasza:
04-15 23:09 Te nevetséges vagy. És csodálkozol majd, hogy a gyereked kezelhetetlen lesz, le se fogja sz@arni hogy mit mondasz neki, és nem fog tisztelni téged soha. Birka...
32/37 anonim válasza:
Kedves 22:55! Nos, én pici koromtól kezdve tisztelem a szüleimet, pedig SOHA nem emeltek rám kezet. Egyszer sem. És igen, jó gyerek voltam (sőt, a testvérem is, ejhaaaa). Na lám, hát így is lehet? Milyen meglepő... És szerintem nem ártana, ha utána néznél, milyen esetekben használatos a "birka" kifejezés egy másik emberre. Nos, ez nem az a szitu, ciki. Sajnos nem mindenki rendelkezik elegendő értelmi képességgel ahhoz, hogy okosan ki tudjon oktatni másokat. Neked ez esetben csak azt tudom ajánlani, hogy ezt ne is nagyon erőltesd...
33/37 anonim válasza:
Mellesleg pedig ilyen "tisztelet"-ből én nem kérnék, köszönöm. Én azért tisztelem mondjuk az apukámat, mert okos és művelt. Remélem az én gyerekem is majd hasonló okok miatt fog tisztelni engem. A kikényszerített látszat-tiszteletet pedig meghagynám az olyanoknak, mint te.
34/37 anonim válasza:
ÉN UGYAN EBBE A CIBÖBE VAGYOK CSAK A LÁNYON 4 ÉVES ÉS EGYSZERÜEN KEZELHETETLEN.éS Ö EGYEDÜL VAN PEDIG VELEFOGLALKOZO MINDIG KITESZEM SZIVEM LELKEM ÉS NEM SZERET.NEM HALGATRÁM,NEMFOGJA A KEZEMET ,HISZTIZIK AMITMONDOK NEMCSINÁLJA MEG NEM AKARHAZAJÖNNI AZ OVIBOL ELFUT STB.uGY HOGY TUDOM MILYEN SAJNOS ÉN IS GONDOLGOTA HOGY BEADOM INTÉZETBE DE ASZIVEM SZAKADNA MEG.
35/37 anonim válasza:
12.23 Azért mert nem tudod kezelni a hisztjeit, azt, ohgy veled szemben érévnyesíyteni akrja az kaarátté s próbálgatja a haátokrat nem ok az intézetre.
Ez tök normáélis ebbne korbna. Nem tudom egyénként mit értesz azon,hogy foglalkozol vele. Kell,hogyfeladata legyne.
36/37 anonim válasza:
Nem olvastam végig mindent, és msot lehet hogy hülyén fog hangozni: A Spektrum TV-n szokták adni a Supernanny című műsort, ott pontosan elmagyarázzák, hogy hogyan kell büntetni a gyereket a rossz magaviseletért: Pl sarokba állítás pár percre, vagy bünti szőnyegre-kisszékre ültetés pár percre, stb. De ezt így hosszú lenne elmondani. Mindenesetre csak az a gyerek tiszteli a szülőjét, akit, ha rossszat csinál, a szülő következetesen megbünteti, persze itt nem valami szörnyű dologra kell gondolni, hanem olyanokra mint fent írtam.
37/37 anonim válasza:
Csak ügyes a kislány......Szimplán féltékeny a kicsikre! Nem gondolod??Bármit mond íg van!!Hidd el!Szóval csináljatok kettesbe anya-lánya programot!Még a suli előtt rendezd ezt!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!