Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Mit tegyek ha a 6 éves lányom...

Mit tegyek ha a 6 éves lányom kezelhetetlen?

Figyelt kérdés

Nagyon el vagyok keseredve.Ő a legnagyobb.3 gyermekem van egy 6,3 évesek és 5 hós a legkisebb.A két kicsivel semmi gondom de a nagy...

Néeha olyan érzésem vanhofy nem bírom és beadom valami intézetbe.SEGÍTSETEK!!LÉGYSZI!!!

2010. márc. 31. 19:06
1 2 3 4
 31/37 anonim válasza:
7%
04-15 23:09 Te nevetséges vagy. És csodálkozol majd, hogy a gyereked kezelhetetlen lesz, le se fogja sz@arni hogy mit mondasz neki, és nem fog tisztelni téged soha. Birka...
2010. ápr. 19. 22:55
 32/37 anonim ***** válasza:
61%
Kedves 22:55! Nos, én pici koromtól kezdve tisztelem a szüleimet, pedig SOHA nem emeltek rám kezet. Egyszer sem. És igen, jó gyerek voltam (sőt, a testvérem is, ejhaaaa). Na lám, hát így is lehet? Milyen meglepő... És szerintem nem ártana, ha utána néznél, milyen esetekben használatos a "birka" kifejezés egy másik emberre. Nos, ez nem az a szitu, ciki. Sajnos nem mindenki rendelkezik elegendő értelmi képességgel ahhoz, hogy okosan ki tudjon oktatni másokat. Neked ez esetben csak azt tudom ajánlani, hogy ezt ne is nagyon erőltesd...
2010. ápr. 21. 17:29
 33/37 anonim ***** válasza:
61%
Mellesleg pedig ilyen "tisztelet"-ből én nem kérnék, köszönöm. Én azért tisztelem mondjuk az apukámat, mert okos és művelt. Remélem az én gyerekem is majd hasonló okok miatt fog tisztelni engem. A kikényszerített látszat-tiszteletet pedig meghagynám az olyanoknak, mint te.
2010. ápr. 21. 17:34
 34/37 anonim válasza:
ÉN UGYAN EBBE A CIBÖBE VAGYOK CSAK A LÁNYON 4 ÉVES ÉS EGYSZERÜEN KEZELHETETLEN.éS Ö EGYEDÜL VAN PEDIG VELEFOGLALKOZO MINDIG KITESZEM SZIVEM LELKEM ÉS NEM SZERET.NEM HALGATRÁM,NEMFOGJA A KEZEMET ,HISZTIZIK AMITMONDOK NEMCSINÁLJA MEG NEM AKARHAZAJÖNNI AZ OVIBOL ELFUT STB.uGY HOGY TUDOM MILYEN SAJNOS ÉN IS GONDOLGOTA HOGY BEADOM INTÉZETBE DE ASZIVEM SZAKADNA MEG.
2010. máj. 11. 12:23
 35/37 anonim ***** válasza:

12.23 Azért mert nem tudod kezelni a hisztjeit, azt, ohgy veled szemben érévnyesíyteni akrja az kaarátté s próbálgatja a haátokrat nem ok az intézetre.

Ez tök normáélis ebbne korbna. Nem tudom egyénként mit értesz azon,hogy foglalkozol vele. Kell,hogyfeladata legyne.

2010. máj. 11. 13:38
 36/37 anonim ***** válasza:
Nem olvastam végig mindent, és msot lehet hogy hülyén fog hangozni: A Spektrum TV-n szokták adni a Supernanny című műsort, ott pontosan elmagyarázzák, hogy hogyan kell büntetni a gyereket a rossz magaviseletért: Pl sarokba állítás pár percre, vagy bünti szőnyegre-kisszékre ültetés pár percre, stb. De ezt így hosszú lenne elmondani. Mindenesetre csak az a gyerek tiszteli a szülőjét, akit, ha rossszat csinál, a szülő következetesen megbünteti, persze itt nem valami szörnyű dologra kell gondolni, hanem olyanokra mint fent írtam.
2010. máj. 28. 21:57
 37/37 anonim ***** válasza:
Csak ügyes a kislány......Szimplán féltékeny a kicsikre! Nem gondolod??Bármit mond íg van!!Hidd el!Szóval csináljatok kettesbe anya-lánya programot!Még a suli előtt rendezd ezt!!
2010. okt. 27. 18:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!