Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Mit tegyek ha a 6 éves lányom...

Mit tegyek ha a 6 éves lányom kezelhetetlen?

Figyelt kérdés

Nagyon el vagyok keseredve.Ő a legnagyobb.3 gyermekem van egy 6,3 évesek és 5 hós a legkisebb.A két kicsivel semmi gondom de a nagy...

Néeha olyan érzésem vanhofy nem bírom és beadom valami intézetbe.SEGÍTSETEK!!LÉGYSZI!!!

2010. márc. 31. 19:06
1 2 3 4
 21/37 anonim válasza:
75%
Hat tenyleg onzo egy kicsit a gyerek...en a helyedben elbeszelgetnek vele egy kicsit h miert csinalja ezt az egeszet?( s amugyis h ieneket hazudik h utotted verted-hat nem tudom de kisse durva-ha valaki szereti az edesanyjat akkor nem csinal akaratbol iet)-s amugyis az lehet a baj h mindent megkap, szerintem egy kicsit vegyel vissza a sok kenyeztetesbol, nem mondom h kinozni kell csak ne adj meg neki mindent amit szeretne ! tudom nehez, mivel a gyereked es sajnalod meg minden de nem lehet ezt megengedni, gondolg el mi lesz majd ha felno ....es nem valtozik, akkor is az anyja ellen hazudozik s ugy tovabb....???
2010. ápr. 6. 22:48
 22/37 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy elolvastam a kérdésed, nekem is az jutott rögtön eszembe, hogy próbáld bevonni az otthoni feladatokba. De látom, írtad, hogy azt is a szemedre veti.

Mégis, nem lehetne finoman rávezetni, hogy segítsen neked, és ezáltal hasznosnak, fontosnak érezze magát? Vhogy tudatosítani benne, hogy nélküle nem boldogul a család, szüksége van rá a tesóinak is.

Olyasmire gondolok pl., hogy egyedül nem tudod összehajtogatni a ruhákat, vagy a nagyobbik öcsinek lerajzolni a házatokat, mert Te ehhez túl béna vagy (ezt nehogy magadra vedd, csak cselnek gondolom ezt mondani), és ha ő is segít, akkor minden sokkal jobban megy.

Mert a leírásodból én is féltékenységet gyanítok a háttérben. Hátha játékosan be tudod vonni a feladatokba, és akkor az idő alatt is együtt vagytok, érzi, hogy rá figyelsz.

Kitartást kivánok Nektek, és minden jót!

2010. ápr. 12. 12:21
 23/37 anonim ***** válasza:
26%
01:03 és 14:39, ti betegek vagytok! Az ilyen embereknek, mint ti, nem szabadna gyereket vállalniuk. Mi az, hogy adj neki egy nagy pofont???!!! Egy pici lányról beszélünk, könyörgöm! Aki képes megütni a saját gyerekét, biztos, hogy nem normális. Én még a kutyámat sem tudom megütni...pfff...hihetetlen, hogy még mindig vannak olyan primitív lények, akik szerint a fizikai bántalmazás bármit is megold...
2010. ápr. 15. 23:09
 24/37 anonim ***** válasza:
37%

Ja, az ilyen liberális szülőknek lesznek a kib@szott bunkó, szemtelen primitív kölykei, akikkel manapság tele van az iskola, akik nem tisztelnek se tanárt, se időset, se senkit.

Valóban, ez tényleg célravezető....

2010. ápr. 16. 00:18
 25/37 anonim ***** válasza:
27%

Oh, szóval egy gyerek csak úgy lehet jól nevelt, ha verik.

Gratulálok ehhez az értelmes gondolatmenethez. Tényleg, szívből. Engem életemben nem ütöttek meg a szüleim, és lám: nem vagyok olyan primitív véglény, mint te. Valószínűleg te meg attól lettél ilyen csodálatos ember, mert gyerekkorodban olyan kitűnően bántak veled a szüleid, mint ahogy most te bánsz a saját gyerekeiddel...csak sajnálni tudom őket.

Csak azt nem értem, hogy szülés helyett miért nem vásároltál inkább egy boxzsákot. Azt kedvedre püfölhetnéd...

2010. ápr. 16. 02:48
 26/37 anonim ***** válasza:
33%

És még csak így utólag megsúgom: a tisztelet nem egyenlő a félelemmel.

Veréssel te nem fogsz kicsikarni a gyerekedből semmiféle tiszteletet, az, hogy engedelmeskedik majd neked, csak annak lesz köszönhető, hogy fél a következő pofontól. De ettől függetlenül mélységesen le fog nézni és gyűlölni fog érte. Dehát jó neked a látszat-tisztelet is, nemigaz? így majd elhitetheted magaddal, hogy te milyen jól is neveled őt.

2010. ápr. 16. 02:58
 27/37 A kérdező kommentje:

Kedves válaszoló!!

Én egyáltalán nem azt írtam hogy ütöm-verem a gyerekemet,de az hogy néha kap a fenekére azzal még a védőnőnk is egyetért meg az ovónők is.Persze ez nem azt jelenti hogy szét verem...

Az hogy ki hogy neveli a gyerekét engem nem érdekel.Én csak feltettem egy kérdést,mert hát ez az oldal erről szól...Választ tanácsot vártam és kaptam is egy pár ÉRTELMES EMBERTŐL.Te NEM tartozol közéjülk ezzel a stílussal.Te tiptkussan az az ember vagy aki csak veszekedni,,kötegedni jár ide.Légyszi engemhadj békén nem vagyok kiváncsi a szánalmas véleményedre,amit úgy alkottál hogy kiolvastál valamit az itt lévő üzikből.Ha rendessen elolvsad volna és nem csak az első oldalt láthatnád hogy verésrő nagyon szó sem esik a továbbiakban.Nem lehet hogy téged vertek a szüleid???Ezért látod mindenhol ezt???

Szép napot és ne bánkódj már nem bánthatnak.

2010. ápr. 16. 07:08
 28/37 anonim ***** válasza:

Kedves válaszoló!

Neked vagy elmentek otthonról, vagy gondjaid vannak a szövet értelmezéssel, vagy lövésem sincs róla mi bajod.

Monddcsak, tudsz értelmi különbséget tenni a "csak akkor jó ha vérzik a gyerek" és a "kapjon EGY pofont ha már TÚLLŐTT minden határon" mondatok között?

Gondolkodj egy kicsit ezen.

Amúgy ha kicsit elolvasod a kérdést két habzó szájú igazságtétel között itt NEM az volt a kérdés, hogy hogyan nevelje a kérdező a gyerekét. Hanem az, hogyha már NEM SIKERÜLT MEGNEVELNIE, akkor mi a frászfenét lehet kezdeni egy KEZELHETETLEN gyerekkel.

2010. ápr. 16. 13:19
 29/37 anonim ***** válasza:

Ajjaj, itt azt hiszem gondok vannak. Nos: kedves kérdező, ha figyelmesen elolvasod a válaszaimat, cseppet sem neked szólnak, hanem a legelső kommentemben leírt 2 embernek, úgyhogy nem tudom, te miért kaptad fel a vizet.

A másik meg, hogy idézem: "engem életemben nem ütöttek meg a szüleim", ebből a mondatból te azt szűrted le, hogy engem bántalmaztak és azért írok ilyeneket... XD

Én tudom, hogy te nem ütöd meg a lányodat, mert RENDESEN elolvastam a kérdésedet (nem úgy, mint, jelek szerint, te az én válaszaimat...). És nem azért járok ide, hogy "kötekedjek", de ha olyat olvasok, hogy valaki azt írja, hogy jól csapd meg a kisgyereket, hát azon, bocs, hogy felhúztam magam, biztos én vagyok a rossz. A helyedben inkább hozzájuk intéztem volna pár "kedves szót", nem is értem, miért nem az ilyeneket küldöd el a búsba.

2010. ápr. 16. 15:03
 30/37 anonim ***** válasza:

És kedves 13:19-es, te meg, ha már idézel, legalább legyél pontos, mert nem íródott le olyan mondat (legalábbis általam biztosan nem), hogy "akkor jó, ha vérzik a gyerek".

És cseppet sincs gondom a szöveg értelmezésével, egy pofon is testi bántalmazás, főleg ha egy erős felnőtt adja és egy pici gyerek kapja.

És az a "bajom", hogy sokan még mindig eszetlenül vállalnak gyereket úgy, hogy semmi türelmük a kicsihez és azzal próbálják meg rendezni az elfuserált nevelésüket, hogy jól megpofozzák. Bocs, de ettől nekem felfordul a gyomrom.

2010. ápr. 16. 15:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!