Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Mit tehetnék ha 7 eves lányom...

Mit tehetnék ha 7 eves lányom kezelhetetlen?

Figyelt kérdés
Egyszeruen kikeszulok tőle. Nagyon felesel, csunyan beszel velem, megis üt. Probaltam mar mindenfele szankciot, a jatekait elvettem sorra, de azon is hamar tulteszi magat. Buntetesbol kiirattam kosarlabdarol, ez sem erdekelte. Nem mondtam esti meset. Egyszeruen semmi nincs a kezemben , azt erzem hogy kikeszulok idegileg, minden nap ez van. Csak akkor normalis vagy kedves, ha mondjuk kap valamit. Vagy amig akar valamit. Tegnap mar torkom szakadtabol uvoltottem vele, mert kereste a tollát amit nem tudtam hol lehet es feloraig mondogatta, hogy az en hibam keressem elo….mondtam, hogy nemtudom hol lehet, fozok. Keresse meg. Erre ő rám utott es mondta, hogy fogjam mar be a szamat. A vegen mar kikeltem magambol kb majdnem infarktust kaptam az idegtol. A ferjem elott visszafogja magat, elotte nem mer igy viselkedni, de azert elotte se jo kislany , ferjem is sokszor felzavarja a szobajaba mert a lanyom nagyon tiszteletlen. Nagyon odavolt pedig ra figyelve , egyke. Gondosan nevelgetjuk, megvan mindene. Nemtudom jol ronthattuk el, de airva alszok el minden nap emiatt. Egeszseges, nincs semmi baja. Egyszeruen ennyire kezelhetetlen, ontorvenyu termeszetu. Suliban a tanar is momdta, hogy nagyon probal mindenkit iranyitani, felek hogy ott is magatartasproblemai lesznek. Szoval mitevo legyek? Valaki hasonlo helyzetben volt? Nem akarom, hogy tinikent kb ne tudjunk egy fedel alatt lakni, mert mar most ezt erzem neha, hogy csak a stressz van itthon
tegnap 18:42
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
63%
Nem voltam és nem is leszek hasonló helyzetben. Úgy kipicsáznám, hogy csak na. Nem szabad ennyire kinyalni egy gyerek seggét
tegnap 18:48
 2/42 anonim ***** válasza:
76%
Család terápia esetleg ? Amugy valószínű az, hogy mindent megkapott és nincs nála semminek se értéke párosul egy erős személyiséggel. Ami téged láthatóan ledominál, esetleg vegyél el mindent és kezd élőről a reggel elmegy suliba du hazajön és nincs semmi papír meg ceruza meg könyv esetleg aztán majd idővel ha normálisan viselkedik kiérdemelheti a jogait. De leginkább beszélgetnetek kéne sokat.
tegnap 18:50
 3/42 A kérdező kommentje:
Emiatt nem merek meg egy gyereket vallalni. Mert nem birja az idegrendszerem. Neha elgondolkozom, hogy ez lenne a boldogsag? Mindenki ugy beszel a gyereknevelesrol, hogy elete legszebb idoszaka. De en nem igy erzem. Szeretem a gyerekem, o a mindenem. De megsem vagyok boldog, es nem tolt el orommel a gyerekneveles. Folyton csak veszekedes , kiabalas, stressz van. Nincs nyugalom. Es en nagyon vagyom erre, es arra is nagyon hogy normalis legyen a gyerekem. De azt erzem nekem ez nem adatik meg es egyre csak rosszabb lesz ahogy nő.
tegnap 18:55
 4/42 anonim ***** válasza:
75%

Terápia a szart.

Meg kell mutatni hol a helye, ez a személyiség csak az erőböl ért.

2x nyakon vered, minden kiváltság elvesz (szep ruhák, menő tolltartó, füzetborítók, nasi, tv, számítógèp ha van, minden) és közlöd hogy majd elkezded visszaadni ha megdolgozott érte.

7 évesen fel kell fogja hogy a tetteknek következménye van.

tegnap 18:58
 5/42 anonim ***** válasza:
91%

Ott rontottátok el valószínűleg, hogy róla szólt mindig minden, hogy mindent az ő igényeinek rendeltetek alá. Alárendeltétek magatokat.

Nagyon nagy szigort vezetnék be: minden luxust megvonnék, és csak akkor kezdeném el apránként visszavezetni ezeket, ha legalább 1 hónapig tisztelettudóan viselkedne, kommunikálna. Házimunkából is adnék neki részt.

tegnap 19:30
 6/42 anonim ***** válasza:
59%

Nalam ilyet egyik sem mert

Valazeg mert elso perctol tudtak h a csaladban mi a szerepuk.

A kislanyom most kezd ismet kicsit elkanaszosni 14 eves kamaszodik. De mivel soha nem volt elkapatva igy gyorsan helyre lehet tenni.

Amugy ha ilyen akkor 2 pofon. Egy jobbrol egy balrol. Az arcaba hajolni es halkan de eroteljesen kozlod vele h ez volt az utolso ilyen megmozdulasa es a kovetkezonel ismet pofonokat fogsz osztani.

tegnap 19:39
 7/42 anonim ***** válasza:
69%
végtelenül liberális vagyok, tehát ha fizikai szintre viszi a konfliktust, kapná azonnal vissza. nyilván arányosan, de beállitanám a mércét.
tegnap 19:50
 8/42 A kérdező kommentje:
Ha pofont kap es elmondja a tanarnonek? Az eleg kellemetlen, a vegen még engem vesznek elő…
tegnap 19:50
 9/42 anonim ***** válasza:
81%

2 lányom van, a nagyobb 11 éves. Csak egyszer próbált volna megütni...nem is értem...hogy a picsába már bocsánat???? Két akkora pofont ledaráltam volna neki hogy a falnál nyekkent volna.

Még csak gondolatában sincs pedig bőven benne van a kiskamasz korban...

Ha nincs neki sárga lapja akkor valamit nagyon elbaszarintottatok a nevelésében (vagyis nem nevelésében)

tegnap 19:52
 10/42 anonim ***** válasza:
88%

"megvan mindene"

talán ez a baj. Aztán ő se hülye, azt ugráltatja, aki hagyja magát és aki provokálható...

tegnap 19:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!