Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Szerintetek rossz anya lennèk,...

Szerintetek rossz anya lennèk,ha az autista gyermekem elhelyeznèm egy állandó neki való helyre?

Figyelt kérdés
Kèt gyermekem van.A nagyobbik 16 lesz júliusban,aki közèpsúlyos èrtelmi fogyatèkos,ès autista,aki erős fizikumú,egyre nehezebben irányítható..Nyári szünetekben nagyszülők vannak vele,hogy tudjak dolgozni.Kezdenek ők is fáradni.Orvoshoz egyre nehezebb elvinni,mert már olyan erős,hogy nem lehet már könnyen odaterelni,kocsiba betuszkolni,ès lefogni .Magasabb is nálam egy fejjel.Nehèz döntèsek előtt állok.

2020. jún. 13. 14:37
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy rossz anya, nézd a gyereked érdekeit akkor biztos nem leszel
2020. jún. 16. 15:38
 22/50 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem abszolút jó anya vagy, felelős döntést hoztál.
2020. jún. 16. 16:32
 23/50 anonim ***** válasza:
100%
Érintett vagyok a témában, családban van olyan erősen fogyatékos lány akivel egyszerűen nem tudnak mit kezdeni otthon. Anyjának dolgoznia kell, egyedül neveli, dédimama segít amíg tud, de meddig? 74 éves már ő is. A lány egyre kövérebb, alig bír mozogni, nehéz nekik lefürdetni is, alig lát, igazából önálló életre képtelen. Én sosem vállaltam h vigyázzak rá mert egyszerűen nem tudok vele mit kezdeni. Jó indulatú, de olykor dühöng. Kb 10 éves kora óta van intézményben, vagyis már jó ideje nincs mert kirakták, jelenleg is másikat keresnek neki, csak hétvégente hozták haza. Kegyetlennek tűnik, de tényleg akkora teher h az hihetetlen, látom az anyukán. És nem azért mert nem szereti, egyszerűen nem bírja. Jelenleg majdnem 30 éves a lány. Sajnálom a helyzetedet, ez baromi nehéz.
2020. jún. 16. 21:40
 24/50 anonim ***** válasza:
0%

Te főzted, edd meg.

Szégyelld magad hogy a szüleidre sulykolod. Ez a teher a te feladatod.

Büszke lehetsz magadra hogy a saját gyerekedet behajintanád.

Járj el edzeni, ha rohama van, legyen erőd ellene. Ennyi.

2020. júl. 14. 14:39
 25/50 anonim ***** válasza:
91%
Az utolso egy igazi paraszt, ne is foglalkozz vele.
2020. júl. 14. 19:10
 26/50 A kérdező kommentje:
Az utolsó nem ismeri a körülmènyeket.
2020. júl. 14. 19:21
 27/50 anonim ***** válasza:
86%
25 ös egy igazi érzéketlen tahó gyökér
2020. júl. 14. 20:19
 28/50 A kérdező kommentje:
Ha anyukám nyarankènt nem vigyázott volna rá,akkor nem lenne semmi munkaviszonyom.Ápolásit azt meg nem tudom megigènyelni rá,mert úgy jár suliba,hogy az ott eltöltött idő meghaladja amit kell.
2020. júl. 14. 21:45
 29/50 anonim ***** válasza:
100%
Hogy alakult az eletetek?
2020. nov. 29. 00:05
 30/50 anonim ***** válasza:
6%
Nem felsz h moleszteljak majd? Meg visszaelnek vele h tehetetlen kiszolgaltatott?
2020. nov. 29. 21:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!