Állandó hisztirohamok? Pszichológus?
"bár kissé el van kényeztetve"
Akár ez is ok lehet...
Ahogy az első írta, a nevelési tanácsadókban (hivatalosan pedagógiai szakszolgálat) ingyenesen lehet tanácsot, segítséget, vizsgálatot kérni. Én nem gondolnék ennyiből autizmusra (nagy divat lett minden problémás gyerekre látatlanul rámondani).
A nyugtató injekción kiakadtam, az nem jutott a gyerekorvos eszébe, hogy további vizsgálatra küldje a gyereket???
Talán ha anyukád nem hódolna be neki, akkor lenne egy kis nyugta tőle. Nekem nincs még gyerekem, de van 3 nálam fiatalabb tesóm, kiskorukban ők is megpróbálkoztak ilyesmivel, csak anyámék leszarták. Hisztizik? Majd megunja! Anyukád fejet hajt előtte, teljesíti minden óhaját, nem csoda hogy a gyerek el van kényeztetve. Miért vesztek neki Fantát? Csak mert azt szereti? Az nem baj hogy kirohadnak tőle a fogai?
Sürgősen tegyetek valamit, mert ez csak rosszabb lesz, most még ilyen egyszerű dolgok miatt hisztizik, később majd jön az hogy neki xbox kell meg BMW, meg soksok pénz, hogy legyen miből drogozni, anyád akkor is mindent meg fog neki adni?
Rá kell hagyni, hadd hisztizzen, majd abbahagyja, ha rájön hogy semmit se ér el vele. De amíg anyád kiszolgálja az igényeit, addig nem fog semmi változni.
Nem vagytok a verés hívei? Ez nem verés, csak egy pofon. Mondjuk igaz, 3 éves gyereket én se ütnék meg...
Hát akkor nem tudom, szenvedjetek. Amíg ki vannak elégítve az igényei, addig semmi sem fog változni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!