Állandó hisztirohamok? Pszichológus?
Figyelt kérdés
Öcsém 3 éves múlt, és nagyon szörnyű amit művel. Állandóan hisztizik, de tényleg állandóan, mindenért. Iszonyú anyás, 10 másodpercre nem tud leszállni anyámról. Egyedül nem tud elmenni wc-re, mert megy vele. Nem tudja kihúzni a szemét szemceruzával sem, csak ha az ölében ül közben, különben nem engedi. Ma pl. az étkezőasztalnál ült, ami nincs 2 méterre sem a hűtőtől, odament anya kivenni az üdítőjét, hogy odavigye neki az asztalhoz, de arra a 2 méterre is ment vele. Mindig ez van, most már teljesen megőrülök tőle én is meg az egész család is. Anya is tök idegbeteg, apám lelépett már 2 éve, meg lemondott minden gyerekkel kapcsolatos izéról.. Mamámék segítenek, de ma már ő is azt mondta hogy vigyük ki az erdőbe és hagyjuk ott xd Meg semmi sem jó neki, olyan kis lényegtelen dolgokon csapja ki a hisztit, hogy az hihetetlen. Pl. a jobb oldali székre ültem le, nem a baloldalira. Nincs olyan, hogy kinek melyik a széke, csak ő úgy gondolta, hogy neki jobban tetszik, ha jobb oldalon ülök. Erre elkezdett üvölteni, és akkora műsort csinált.. Vagy pl. ő szereti a fantát, de nem szereti a kólát, mi viszont igen. Vettünk fantát és kólát is. Erre elkezd bőgni és verni magát a földhöz, hogy hogy mertünk kólát is venni a fanta mellé, amikor ő azt nem szereti. Az orvosunknak is elmondtuk már ezt, volt egy idő amikor valamilyen szurikat kapott hogy nyugodtabb legyen, most valami homeopátiás nyugtatót kap, de ez sem segít egy kicsit se.. Én mondtam hogy vigye már el egy pszichológushoz. Szerintetek az segítene? Ezek nem normális hisztirohamok, mint a többi ilyen korú gyereknél, ez már nagyon túlzás. Semmivel sem lehet lefoglalni, e tényleg semmivel, mindig ott van anyánál. Nem is tud dolgozni se. próbáltunk olyat, hogy itthon hagytuk és anya elment, nem foglalkoztunk a hisztijével. Kettő teljes órán át üvöltött, már rosszul volt, tök piros volt és már hányingere volt az üvöltéstől. Addig csinálta ameddig ahza nem jött anyám.. Meg agresszív is, mindenkinek nekimegy és megveri. Pl. jön egy vendég, nem csinál semmit csak ül. öcsém gondol egyet és odamegy, rúgja, üti.. Mi hiába próbálunk szépen rászólni vagy csúnyán, nem hat. kapott már büntetést mindenfélét, de nem érdekli. Próbáljuk néha megvesztegetni de azt sem nagyon lehet.. normálisan beszélni se. Meg mindenféle csúnya szöveget ordít vad idegeneknek is vagy nekünk is akár.. Oké, ez a mi hibánk, mert tőlünk is hallott olyan szavakat, hogy p*csa vagy k**va.. de akkoris. Amúgy normálisan van nevelve, bár kissé el van kényeztetve. De én sem vagyok ilyen, nem is voltam, pedig ugyanúgy neveltek. Szerintetek mit lehet vele csinálni?2014. aug. 5. 22:54
12/12 anonim válasza:
Azt hittem csak a kis korkülönbség miatt van nálunk ez, mai pl. nálatok, de ezek szerint nem csak testvérféltékenység esetén jön ez elő. Egyenlőre nálunk sincs megoldás. Egyszer valami használ, máskor csak olaj a tűzre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!