Mennyi pénzt és hogyan?
54.:biztos az fogja írni,hogy igen,elfogadták!Szóval ne gondold,hogy a valóságot fogja írni.
Mondjuk szerintem kamu a kérdés,és a kérdező nem teljesen 100-as,de ez az én véleményem.Ha valaki így dúskál az anyagiakban,evidens,hogy magánóvodába viszem.Vagyis el se hoztam volna onnan,ahol van.Mit gondol,másik oviban egyből lesznek barátai?Ugyan már!Egy több éve összeszokott csoportba viszi,ráadásul már nem kicsi 3 évesekről,hanem okosabb,rafkósabb 5 évesekről van szó.Biztos,hogy ott hagytam volna,és szép lassan új barátokra tett volna szert,a már megszokott,megismert közegben!Na,ezért is mondom,hogy kamu!Ilyenért NEM hozza el az ember egy magánoviból,és íratja államiba.Baromság az egész.
OK, most olvasom, nem akarsz babysittert. Ezt mondjuk nem értem miért, hiszen még foglalkozhat is a gyerekkel hogy "megfelelően fejlődjön".
Na mindegy, szerintem is kamu kérdés... :-)
Kérdező! Szerintem menj biztosra és adj fejenként 40ezret,de legalább 30-at. Gondolj csak bele: ha minden gyermek anyukája így gondolkodik,mint Te, és tőlük is ennyi pénzt kap az óvónő,akkor neked többet kell náluk adnod,hogy a gyerekednek kitüntetett figyelmet szenteljenek,nem? Ha mindenki ugyanannyit ad,akkor ugyanaz a helyzet,mintha senki se adna. Szóval a gyermeked érdekében nyúlj egy kicsit mélyebben a zsebedbe!
Komolyra fordítva a szót,ha én óvónő lennék és borítékkal próbálnál megvenni, hányingert kapnék és megalázva érezném magam,amiért azt gondolnád,hogy én is a fajtádhoz tartozom. Szülőként pedig fel lennék háborodva,hogy a korrupció már gyermeknevelési intézményekben is felüti a fejét,ráadásul egy szülő jóvoltából.
Nagy az Isten állatkertje...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!