Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Mennyi pénzt és hogyan?

Mennyi pénzt és hogyan?

Figyelt kérdés
Fiam áprilisban kezd új oviban. Sajnos állami mert nem találtunk megfelelő másik magán ovit. Mennyi pénzt és hogyan adtok az óvónőknek, hogy biztonságban tudjátok a gyereket (5 éves)?
2016. márc. 7. 16:27
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/71 anonim ***** válasza:
100%

54.:biztos az fogja írni,hogy igen,elfogadták!Szóval ne gondold,hogy a valóságot fogja írni.

Mondjuk szerintem kamu a kérdés,és a kérdező nem teljesen 100-as,de ez az én véleményem.Ha valaki így dúskál az anyagiakban,evidens,hogy magánóvodába viszem.Vagyis el se hoztam volna onnan,ahol van.Mit gondol,másik oviban egyből lesznek barátai?Ugyan már!Egy több éve összeszokott csoportba viszi,ráadásul már nem kicsi 3 évesekről,hanem okosabb,rafkósabb 5 évesekről van szó.Biztos,hogy ott hagytam volna,és szép lassan új barátokra tett volna szert,a már megszokott,megismert közegben!Na,ezért is mondom,hogy kamu!Ilyenért NEM hozza el az ember egy magánoviból,és íratja államiba.Baromság az egész.

2016. márc. 9. 19:20
 62/71 A kérdező kommentje:
Az ovijából elmentek a barátai és nincsenek új nagy gyerekek! Ezen mi nem felfogható? Hogy viszem jövőre suliba ha nincs a kortársai között?
2016. márc. 9. 19:25
 63/71 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem viszed akkor egy magánóvodába, ahol fizethetsz az óvó nőknek anélkül hogy megsértenéd és kellemetlen helyzetbe hoznád őket, és fizetsz egy babysitternek hogy hozza el 5-kor a gyereket és 6-ig vigyázzon rá amíg ti hazaértek?
2016. márc. 10. 00:06
 64/71 anonim ***** válasza:
100%

OK, most olvasom, nem akarsz babysittert. Ezt mondjuk nem értem miért, hiszen még foglalkozhat is a gyerekkel hogy "megfelelően fejlődjön".

Na mindegy, szerintem is kamu kérdés... :-)

2016. márc. 10. 00:08
 65/71 A kérdező kommentje:
Nem szeretem ha idegen van a lakásomban és a kutyák miatt is nehezen megoldható. Meg nem is bíznám rá bárkire.
2016. márc. 10. 01:15
 66/71 anonim válasza:
88%

Kérdező! Szerintem menj biztosra és adj fejenként 40ezret,de legalább 30-at. Gondolj csak bele: ha minden gyermek anyukája így gondolkodik,mint Te, és tőlük is ennyi pénzt kap az óvónő,akkor neked többet kell náluk adnod,hogy a gyerekednek kitüntetett figyelmet szenteljenek,nem? Ha mindenki ugyanannyit ad,akkor ugyanaz a helyzet,mintha senki se adna. Szóval a gyermeked érdekében nyúlj egy kicsit mélyebben a zsebedbe!

Komolyra fordítva a szót,ha én óvónő lennék és borítékkal próbálnál megvenni, hányingert kapnék és megalázva érezném magam,amiért azt gondolnád,hogy én is a fajtádhoz tartozom. Szülőként pedig fel lennék háborodva,hogy a korrupció már gyermeknevelési intézményekben is felüti a fejét,ráadásul egy szülő jóvoltából.

Nagy az Isten állatkertje...

2016. márc. 10. 13:41
 67/71 anonim ***** válasza:
78%
Én fejenként 200-at adnék. Ne aprózd már el.
2016. márc. 10. 16:44
 68/71 A kérdező kommentje:
Nagyon humorotoknál vagytok.
2016. márc. 10. 17:42
 69/71 anonim ***** válasza:
83%
A konyhás néninek is adjál, hogy ő finomabb falatokat kapjon. De a takarítónőnek is, hogy az ő szekrényét jobban letakarítsa. De szerintem a pénztárosoknak is fizess a boltban, hogy jobban mosolyogjanak a fiadra. Meddig akarsz fizetni? Tanároknak is? Még a főiskolán is? Leendő főnökét is lefizeted majd? Meg a kollégáit, hogy rendesek legyenek vele? Veszel neki barátokat is? Nem látod, hogy a gondolkodásmódod mennyire torz? Miért nem dolgozol csak 4-fél 5-ig, és mész a gyerekért?
2016. márc. 10. 17:46
 70/71 anonim ***** válasza:
83%
Utolsó:kifelejtetted a leendő feleséget!Le kell majd fizetni a jövendőbeli arát is!Nehogy már valami selejt,a kisfia se--ét nem alaposan kinyaló asszony kerüljön a házhoz!
2016. márc. 10. 18:47
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!