Mennyi pénzt és hogyan?
Figyelt kérdés
Fiam áprilisban kezd új oviban. Sajnos állami mert nem találtunk megfelelő másik magán ovit. Mennyi pénzt és hogyan adtok az óvónőknek, hogy biztonságban tudjátok a gyereket (5 éves)?2016. márc. 7. 16:27
1/71 anonim válasza:
? Nem értem a kérdést. Semennyit. Inkább ünnepekre valami apróságot. Meg sok mindent viszünk az oviba a gyerekeknek, amit tudunk. Lehet, a mi ovink kivétel, de mi már ezzel is a toppon vagyunk.
2/71 anonim válasza:
Jesszus, ugye ez nem komoly kérdés hogy állami oviban pénzt akarnál adni az óvónőknek azért hogy vigyázzanak a gyerekre??
3/71 anonim válasza:
Semennyit. De jó lenne, ha elgondolkodnátok azon, hogy miért nem volt jó az ezelőtti magánovi, miért nem felel meg egy másik magánovi sem és miért akartok pénzt adni. Mert valami bibi van nálatok, a gondolkodásmódotokban.
4/71 anonim válasza:
Ez most komoly?
Miért kellene adni bármit is?
Szerinted különben mégis, milyen veszélyben lenne a gyerek, odaadják az UFOknak? :D
5/71 anonim válasza:
Mi sem adtunk pénzt ovi kezdésekor, de alkalmakkor vásárlási utalványt adunk vagy kisebb összeget (5000). Nem a biztonságérzet miatt, hanem mert adni jó, és nagyon elégedett vagyok a munkájukkal. De ezt rajtuk és rajtunk kívül senki sem tudja, ovin kívül találkozunk ilyen esetekben.
6/71 anonim válasza:
Soha nem adtam és meg sem fordult a fejemben.
7/71 anonim válasza:
Nem találtatok egy megfelelő magánovit sem? Miért? Mi nem volt megfelelő?
Állami óvodában ne hozd ilyen helyzetbe az óvónőket! Nem fogadhatnak el külön pénzt. Ha valaki ezt meglátja és kiderül, akár az óvónő állásába is kerülhet!
8/71 anonim válasza:
Nem is tudtam hogy már ott is divat a hálapénz???
9/71 A kérdező kommentje:
A mostani ovit szeretjük csak kikoptak a kortársai és szomorú, hogy nincs kivel játszani. Más magánovit azért nem találtunk mert a legtöbb 5 legkésőbb fél6kor bezár mi meg addig nem érünk oda. Egy volt ami nem de ott érezhetően nem akarta az óvónő, hogy odajárjunk. Így muszáj ide mennünk. Mindenképp kell pénzt adni azt gondolom, hogy oda legyen figyelve a fiamra rendesen. Éhbérért dolgoznak nyilván értékelni fogják ha támogatom őket.
2016. márc. 7. 18:37
10/71 anonim válasza:
Nem fogják értékelni! Csak kellemetlen helyzetbe hozod őket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!