Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Mennyi pénzt és hogyan?

Mennyi pénzt és hogyan?

Figyelt kérdés
Fiam áprilisban kezd új oviban. Sajnos állami mert nem találtunk megfelelő másik magán ovit. Mennyi pénzt és hogyan adtok az óvónőknek, hogy biztonságban tudjátok a gyereket (5 éves)?
2016. márc. 7. 16:27
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/71 anonim ***** válasza:
67%
ÉN Most virágot küldök holnap az óvónőknek és a dadának. Nem tudom ez szokás e, mert első ovis a fiam, de én hálás vagyok a munkájukért. Remélem nem sértem meg őket.
2016. márc. 7. 20:06
 22/71 anonim ***** válasza:
82%
Mivel Ő közfeladatot ellátó személy-az óvónő-konkrétan vesztegetésnek számít,ha pénzt adsz Neki.Tuti,hogy nem fogja elfogadni(az csak kísérletnek minősül).Nekem már a 3. gyerekem ovis,de sehol nem fogadták volna el a pénzt.SŐT!Kikérték volna,és megalázva érezték volna magukat.Te valamit nagyon félre értettél a beszélgetésetek alatt....
2016. márc. 7. 21:38
 23/71 A kérdező kommentje:

Ahogy az orvos is az. Nem kérhet de a munkájáért hálául elfogadhat. Nyilván nem nyilvánosan fogja kapni.

Ezzel a "fórummal" előrébb nem lettem. Nem nagy összegre gondoltunk havi 20ezer/óvónő, 15ezer a dadusnak. Nem tudom nem lesz e sértően kevés.

2016. márc. 7. 21:46
 24/71 anonim ***** válasza:
88%
Te egy undorító, nagyképű ember vagy, aki idejött egy kamu kérdéssel lázítani. Ennyi.
2016. márc. 7. 21:51
 25/71 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem is kamu. Ilyen nincs!
2016. márc. 7. 22:46
 26/71 A kérdező kommentje:
Mi lenne ebbe kamu. Semmi de semmi. Ha az orvosnak, védőnőnek adod a pénzt a jó ellátás érdekében akkor annak is adom aki a fejlődéséért felelős.
2016. márc. 7. 23:16
 27/71 anonim ***** válasza:
68%
Se a gyerekorvosnak, se a védőnőnek nem adtam pénzt soha. Nem tudom Te hol élsz, milyen bolygón? Védőnő egyszer csokit kapott, azt is alig akarta elfogadni. Gyerekorvosnak akkor akartam adni mikor ki kellett hivnom házhoz, de nem fogadta el.
2016. márc. 8. 06:25
 28/71 anonim ***** válasza:
84%

Mondom, hogy kamu. Lázít.

Vagy pedig a világ legfelszínesebb embere, akitől el kellene venni a gyerekét, mert veszélyezteti az érzelmi és értelmi fejlődését.

2016. márc. 8. 07:33
 29/71 A kérdező kommentje:
Vicces lenne ha mindenkitől el kéne venni a pénzt aki hála pénzt ad. Betegek vagytok. Amikor kicsi volt a fiam, sokat járt hozzánk a védőnő és rendszeresen adtam neki. A gyerekorvos karácsonykor kap egyben egy nagyobb összeget, mindig örömmel elfogadta ahogy az aszisztense is. A mi felnőtt dokink is így kap. A szüleim is így csinálják a mai napig. Ez az élete rendje manapság. Az óvónő pedig fontosabb mint a gyerekorvos.
2016. márc. 8. 07:38
 30/71 anonim ***** válasza:
79%

Kérdező te nagyon el vagy tévedve.

HAvi 20 ezer az óvónőknek, hogy kivételezzenek a gyerekeddel??? Te hol élsz? És akkor a másik 24 gyerekkel szerinted mi lesz? Csak a te gyerekedre fog mosolyogni az óvónéni, vagy mi. Mert nyilván ilyen sok pénzért el is vársz valamit az óvónőktől, hoyg jobban figyeljen a te gyerekedre mint a többire. Nagyon anyagias a gondolkodásmódod, mi az hogy mindenkinek meg van az ára? :-((( Becsületről még nem hallottál, és arról, hogy az óvónőnek az a munkája, hogy a gyerekekre figyeljen és segítse a gyereked beilleszkedését - akkor is ha nem fizetsz neki zsebbe?? Nem is értem hogyan gondolod ezt az egészet.

Nagyon szomorú az a világ amit te látsz, csak a pénz...

Ez más, mint amikor egy orvosnak adsz pénzt a műtétért...

Na de azért majd mindenképp írd meg amikor próbálsz neki pénzt adni hogy mi volt a reakció... egyébként ismersz bárkit aki óvónőnek zsebbe ad pénzt?

2016. márc. 8. 09:32
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!