Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Mennyi pénzt és hogyan?

Mennyi pénzt és hogyan?

Figyelt kérdés
Fiam áprilisban kezd új oviban. Sajnos állami mert nem találtunk megfelelő másik magán ovit. Mennyi pénzt és hogyan adtok az óvónőknek, hogy biztonságban tudjátok a gyereket (5 éves)?
2016. márc. 7. 16:27
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/71 anonim ***** válasza:
83%

Ennyi erővel adhatsz a kis ovis társaknak minden nap csokit hogy szeressék a fiad legalább látszólag, ha nem is önmagáért, de legalább a csoki miatt + a többi szülőnek is legalább havonta pár ezret, hogy mondják meg a gyereküknek, legyenek kedvesek a fiaddal és játszanak vele sokat... Kb ez jött le nekem abból amit írtál a szándékaidról!

Tudod a barátságok sem pénzért vásárolhatók...

EGyébként a jó óvónő szereti a gyerekeket és minden gyerekre egyformán figyel, ez a munkája, ezért is értelmetlen pénzt adni neki, attól még a gyereked nem fogja jobban érezni magát az oviban. Nem kivételezhet a gyerekeddel és nem fogadhat el pénzt.

TÉnyleg nem értem mit vársz mi lesz attól jobb ha mondjuk pénzt adsz neki, az egész gondolkodásmódod teljesen nem normális.

Inkább adjátok magánoviba...

Szomorú hogy ilyen emberek vannak akik azt hiszik pénzzel minden megvásárolható!!!

2016. márc. 8. 09:40
 32/71 anonim ***** válasza:
74%
Sem a védőnőnek, sem az óvónőknek nem kell pénzt adni:) Röhej az elgondolásod. Nagyon el vagy tévedve.
2016. márc. 8. 09:55
 33/71 anonim ***** válasza:
81%

A gyerekorvosunk sokszor munkaidőn kívül is a rendelkezésünkre állt, ha éppen hívtam, mert sos volt, pedig soha nem adtam neki pénzt. Az meg, hogy óvónőnek pénzt adjak....szerintem inkább keress egy másik magánovit a világ túlsó végén is, mert ott ez a viselkedés nem gáz...

Egyébként az állami oviban majd joggal fognak mutogatni rád a szülők, és utálkozni, ezt meg majd viseld el. Őket nem fogod tudni megvásárolni. Szép napot!

2016. márc. 8. 10:45
 34/71 anonim ***** válasza:
81%

Hol élsz kedves kérdező?

Nagy tévedésben élsz az biztos, de szerintem is kamu ez az egész, ilyen nincs!!!!

Sose hallottam még, hogy a védőnőnek, gyerekorvosnak, óvónőnek pénzt kell adni!!!!

Nálunk állami az ovi, de csak 5-ig lehetnek bent a gyerekek!

Én pénz nélkül is biztonságban tudom a gyerekemet, az óvónőknek az a dolga, hogy mindegyik gyerekre egyformán figyeljen!!!!

2016. márc. 8. 10:50
 35/71 anonim ***** válasza:
86%

Most ezt nem fogod elhinni, de nálunk a gyerekorvos kijön hétvégén is házhoz, ha hívjuk, és nem fogad el érte pénzt!!

KÉrdező szerintem jobban tennéd ha az óvónőknek adandó havi 55 ezer Ft helyett inkább kevesebbet dolgoznál hogy ne 6-ig legyen szerencsétlen gyerek az oviban, hanem mondjuk 4-re el tudj érte menni...

2016. márc. 8. 10:52
 36/71 anonim ***** válasza:
78%

Az az óvónő, aki elfogadja a pénzt, az tuti nem jó pedagógus. A gyereked nem attól fog felkészülni az iskolába, hogy pénzt adsz az óvónőnek, mert szar az óvónője. Ha elfogadja a pénzt, akkor is max. kinyalja a seggét az oviban, ha a fiad lesz a hibás valamiben, akkor sem őt fogja hibáztatni, neki nem kell majd összepakolnia, meg ilyenek. De más nem, ettől meg nem fog az iskolába felkészülni.

Egy jó pedagógus pénz nélkül is rendesen foglalkozik a gyerekekkel. Ma 1-1 szál virágot vitt a fiam az óvónőknek és a dadának. Ha virággal v. csokival felköszöntjük őket a névnapjukon v. szülinapjukon azt mindig örömmel veszik és elfogadják. Szerencsére pénz nélkül is rendesen végzik a dolgukat, szerencsésnek érzem magam, hogy a gyerekeim önkormányzati oviban is rendes ellátást és nevelést kapnak és nem kell lefizetnem az óvónőket, mert szar az ovi v. a pedagógus. Sajnállak, hogy ilyen rossz önkormányzati ovit találtál.

2016. márc. 8. 11:34
 37/71 anonim ***** válasza:
24%

Havi apanázst mi sem adnánk/adunk,de amikor beírattuk akkor kaptak X összeget.

Ezt mások tanácsolták.

2016. márc. 8. 12:01
 38/71 anonim ***** válasza:
100%
Ekkora szerencsétlen trollt. :D
2016. márc. 8. 13:48
 39/71 A kérdező kommentje:
Az óvónőnk láthatóan nem szereti a gyerekeket csak a pénzt. A váltótársát nem ismerjük de nyilván ha az egyik kap akkor a másik is. Nem azt akarom, hogy ne legyen rendre szoktatva hanem, hogy odafigyeljenek rá, ezért kell fizetni. Nem tudom miért probléma valakinek, hogy 6ig ott van. Nem fogok itthon ülni, hogy neki ne kelljen oviba lenni.
2016. márc. 8. 13:50
 40/71 anonim ***** válasza:
100%

"Az óvónőnk láthatóan nem szereti a gyerekeket csak a pénzt."

Hát én eleve nem íratnám ilyen oviba a gyerekem....

2016. márc. 8. 15:14
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!