Csoportpénzen felül nálatok kell fizetni plusz pénzt ajándékokra? Pl óvónőknek ajándékok, névnapra stb?
Nálunk havi 500 a csoportpénz ebből az elmúlt fél évben ezeket vették az SZMK-s szülők és mindig az utolsó pillanatban szóltak vagy utólag, mert időhiány volt:
Dadus névnap 2 000
Adventi naptár 2 000
Óvónéni névnap 4 000
Óvónéni2 névnap 4 000
Adventi koszorú (Óvónő kérésére) 3 000
Adomány 2 300
könyvutalvány a dadusnak és óvónőknek(3*3000FT) 9 000
Tehát az elmúlt hónapokban elköltöttek 26300 Ft-ot a nagy semmire és még van bent kb 33-34ezer Ft. A gyerekek még sehol sem voltak,semmit sem kaptak
Még plusz pénzt nem kértek be,de ne is kérjenek.
Nálunk havi 1000Ft a csoportpénz, névnapokat nem tartjuk, karácsonyra 1100 Ft-ot dobtunk össze az óvónők és dadák ajándékaira. Minden hónapba vinni kell tisztasági csomagot és fizetni kell havi 1000Ft-ot néptáncra.
A csoportpénzből vették a mikulás csomagokat, és ajándékokat az oviba.
26-an vannak a csoportba.
nálunk 500 ft a csoportpénz
mivel szmk tag vagyok(sajna),így pontosan tudom,hogy mire megy el a pénz.eszközökre nagyrészt.Papír,szines ceruza,filc,és minden ami kell
három féle illóolajat használnak,ezt gyógyszertárban veszik,ehhez kell még mécses is
ebből lett kifestve nyáron a csoportszoba,ebből lett új szőnyeg vásárolva és új játéktartó polc
az óvónőknek csak 1-1 bonbont veszünk alkalmakra
amit plusszban be kell adni,az a mikulás csomagra 500-at,és a Karácsonyi ajándékra 2000-et.tistasági csomagot két havonta kell vinni
én minden hónapban küldök egy e-mailt a szülőknek,hogy mit vettünk az adott hónapban és mennyi pénzünk van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!