Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Csoportpénzen felül nálatok...

Csoportpénzen felül nálatok kell fizetni plusz pénzt ajándékokra? Pl óvónőknek ajándékok, névnapra stb?

Figyelt kérdés
Vagy azt a csoportpénzből veszik?
2014. jan. 16. 22:00
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nem kell fizetni külön. Kiscsoportos a kislányom és eddig nem vettünk közösen semmit az óvónőknek - legalábbis én nem tudok róla.
2014. jan. 16. 22:09
 2/12 anonim ***** válasza:
Nálunk szednek ha névnapja van az óvónőnek vagy a dadusnak. Nekem személy szerint nem tetszik a rendszer, de nem akadékoskodok, szó nélkül beadtam a 200 Ft-ot. De a névnapján megköszöntöttük az ünnepeltet a kisfiammal együtt, 1 szál virággal. A közös pénzből azt sem tudom, mit vettek.
2014. jan. 16. 22:17
 3/12 anonim ***** válasza:
75%
Hmm hát nekem nagyon nem tetszik az óvodai külön pénz beszedegetés. És általában ki is maradok belőle. Annyira de annyira mesterséges ez az egész fenéknyalás -bocsánat.
2014. jan. 17. 08:39
 4/12 anonim ***** válasza:
Nálunk semmire nem szednek pénzt. A csoportpénz farsangi és egyéb más rendezvényekből gyűlik össze, ebből a pénzből fedezzük a kirándulások, gyermeknap, Mikuás-csomag stb. költségeit. A közös pénzből nem veszünk névnapi ajándékot, aki szeretne, az hoz a dajkának, óvónőknek egy-egy szál virágot.
2014. jan. 17. 11:25
 5/12 anonim ***** válasza:

Nálunk havi 500 a csoportpénz ebből az elmúlt fél évben ezeket vették az SZMK-s szülők és mindig az utolsó pillanatban szóltak vagy utólag, mert időhiány volt:

Dadus névnap 2 000

Adventi naptár 2 000

Óvónéni névnap 4 000

Óvónéni2 névnap 4 000

Adventi koszorú (Óvónő kérésére) 3 000

Adomány 2 300

könyvutalvány a dadusnak és óvónőknek(3*3000FT) 9 000

Tehát az elmúlt hónapokban elköltöttek 26300 Ft-ot a nagy semmire és még van bent kb 33-34ezer Ft. A gyerekek még sehol sem voltak,semmit sem kaptak

Még plusz pénzt nem kértek be,de ne is kérjenek.

2014. jan. 17. 14:18
 6/12 anonim ***** válasza:
Mi 3000ft/félév fizetünk csoportpénz címszó alatt, de hogy mire költik, azt nem tudom, mert szinte mindent nekünk kell vinni vagy fizetni, még a miki csomagra is külön szedték a pénzt.
2014. jan. 18. 15:34
 7/12 anonim ***** válasza:
Nálunk havi 300 ft a csoportpénz, de ebből mindent finanszíroznak...benne volt a mikulás csomag, karácsonyi ajándék a gyerekeknek és óvónéniknek stb...(30 fős a csoport) (Amúgy én nem tartom "popónyalásnak" azt, ha kap egy szál virágot az, aki gondját viseli a gyermekemnek, amíg én nem lehetek vele - és ez nem a kérdezőnek szólt, és nem is bántás volt, csak egy kis gondolatébresztő...)
2014. jan. 19. 16:29
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
3-as vagyok. Én sem tartanám túlzásnak, ha megmaradna bizonyos ésszerű határok között. De pl. most egy óvónő távozása miatt 3500 azaz háromezer-ötszáz forintot akarnak szedni fejenként ajándékra. Háááát erre azt mondtam hogy én ebben nem vagyok benne.
2014. jan. 19. 17:18
 9/12 anonim ***** válasza:

Nálunk havi 1000Ft a csoportpénz, névnapokat nem tartjuk, karácsonyra 1100 Ft-ot dobtunk össze az óvónők és dadák ajándékaira. Minden hónapba vinni kell tisztasági csomagot és fizetni kell havi 1000Ft-ot néptáncra.

A csoportpénzből vették a mikulás csomagokat, és ajándékokat az oviba.

26-an vannak a csoportba.

2014. jan. 20. 16:03
 10/12 anonim ***** válasza:

nálunk 500 ft a csoportpénz

mivel szmk tag vagyok(sajna),így pontosan tudom,hogy mire megy el a pénz.eszközökre nagyrészt.Papír,szines ceruza,filc,és minden ami kell

három féle illóolajat használnak,ezt gyógyszertárban veszik,ehhez kell még mécses is

ebből lett kifestve nyáron a csoportszoba,ebből lett új szőnyeg vásárolva és új játéktartó polc

az óvónőknek csak 1-1 bonbont veszünk alkalmakra

amit plusszban be kell adni,az a mikulás csomagra 500-at,és a Karácsonyi ajándékra 2000-et.tistasági csomagot két havonta kell vinni

én minden hónapban küldök egy e-mailt a szülőknek,hogy mit vettünk az adott hónapban és mennyi pénzünk van

2014. jan. 20. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!