Rugdalózót mennyi idős koráig adtatok a babátokra? Mikor nem ajánlatos már? Ha felül? Vagy ha elkezd felállni? Esetleg már korábban is gátolhatja a mozgását?
Mozgását nem gátolja. Mi is általában pizsinek használjuk, mert nincs belőle túl sok (már nem divat). Már elmúlt 1 éves a babám, de szeretem még mindig ha rugis a pizsije, mert nem csúszik fel a lábán, persze a takaróját lelöki magáról (de hálózsákozunk is már).
Amikor már hozzátáplálás van, szerintem célszerűbb poló és nadrág, mert valamelyiket mindig ki kell cserélni (legalábbis nálunk).
enyém nyáron volt fél éves, akkor ugye meleg lett volna, így akkor hagytuk el. ősszel már nadrág-póló, pulcsi, stb. ruhákat adtam rá.
de pizsinek 2,5 éves koráig használtuk, nagyon szerettük, nem volt kint a dereka, nem rúgta le, stb, aztán szobatiszta lett 2,5 évesen, akkor a bodyt és rugi-pizsit is elhagytuk :)
8 hónapos korában adtam rá utoljára, mert utána nem tűrte, őt akadályozta. Akkor kezdett el felállni, mászni, felülni.
Aztán később még próbálkoztam ráadni pizsiként, de nem ment. Az apja a minap vett neki egy nagyon puha kezeslábast pizsinek...imádja:D 3 éves múlt.
Amíg fel nem állt, utána pizsamának használjuk. Szerintem a legkényelmesebb ruha, de mikor felállnak, onnantól már nem jó, mert nehéz rá cipót adni.
Amúgy a 3 éves gyerekem is ebben alszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!