Fog így működni a légzésfigyelő? A szivacson felül minden egyéb beleszámít, ami a baba és a figyelő között van?
Nem hiszem, hogy a gyártó 3 cm-es pólyával számol, más csak azért sem, mert elég ritka azért mostanában, szerintem már 90%-ban (ha nem több) csak lepedőre fektetik a babát.
Viszont nekünk is ilyen légzésfigyelőnk van, és emlékeim szerint azt írja a tájékoztató, hogy kókuszmatraccal is használható, és max vastagság 12 cm. Én úgy gondolom, hogy mivel a kókusz sokkal keményebb, feszesebb anyag, azért nehezebben továbbítódik benne a mozgás, tehát ha teszem azt nem 12 hanem 13 cm a szivacsmatrac, akkor szerintem nem okoz olyan nagy gondot...
De ez ki fog derülni, amint beleteszitek a babát :)
Ha nem működik, akkor elfelejtitek a pólyát és kész...
Hát itt meg pont azt írja, hogy a pólyázott babáknál gyakoribb a bölcsőhalál...
De egyébként szerintem ezért kár ennyire rágörcsölni erre, mármint hogy pólyát azért mert...
A bölcsőhalál is ritka hála a jó égnek, pláne az időre érkezett egészséges babáknál, ha nem volt szülésnél komplikáció...
Mindezt mondom úgy, hogy én is parázós vagyok, és hiába volt légzésfigyelőnk, az első pár napban alig mertem aludni, az ágyból is a villogó fényt figyeltem, hogy lélegzik-e :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!