Mennyi pénzt és hogyan?
Nem kell, és nem is szabad pénzt adni az óvónőknek, főleg lekenyerezés miatt.
Pedagógus vagyok, még fel is jelentenélek, ha velem ezt megtennéd. Ha meg elfogadja és kiderül, simán kirúghatják, többet nem veszik fel sehova óvónőnek, az tuti. Állami oviban nem az a feladatuk az óvónőknek, hogy 1 gyereket tutujgassanak.
2 óvónő van, minimum 25 gyerekre, plusz a dadus. Egyszerre 1 óvónő van velük, az egyik délelőttös, a másik délutános. Ha csak 1 gyerekre kellene figyelnie, akkor mi lenne a többi 24 gyerekkel? Szülőként is fel lennék háborodva, ha 1 gyerekkel kivételeznének.
Hagyd ott a magánoviban, mindenkinek így lesz a legjobb...
"Éhbérért dolgoznak nyilván értékelni fogják ha támogatom őket."
Nem, ezt lenézésnek és megalázásnak hívják.
Te meg egy beképzelt újgazdag vagy.
Hú kérdező, hálás vagyok Istennek amiért nem ismerlek személyesen és nincs is hozzád hasonló ismerősöm.
Szegény gyereked :(((
Igaza van a 14-esnek, rendkívül lenéző vagy!
Egyébként az állami óvodából is el kell vinni a gyereket min. 6-ig! Azt meg nem hiszem, hogy megkérdezte az óvónő, hogy hogy álltok anyagilag.
Honnan tudod, hogy nem ismersz?
A gyerekemet meg ne sajnáld nincs miért. Mindent megteszek érte. Ennyi.
14.
Akkor én lenézem a pincért,taxist,szállodaportást,prostit,dokimat is...és jó,hogy szólsz,hogy gazdag vagyok! :)
Igen 6ig lehet érte menni addig odaérünk. Fél6ra viszont nem.
De ez volt a 3. kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!