Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Mennyi pénzt és hogyan?

Mennyi pénzt és hogyan?

Figyelt kérdés
Fiam áprilisban kezd új oviban. Sajnos állami mert nem találtunk megfelelő másik magán ovit. Mennyi pénzt és hogyan adtok az óvónőknek, hogy biztonságban tudjátok a gyereket (5 éves)?
2016. márc. 7. 16:27
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/71 anonim ***** válasza:
53%
Miért lett cenzúrázva a válaszom????????????????
2016. márc. 7. 19:08
 12/71 anonim ***** válasza:
86%

Nem kell, és nem is szabad pénzt adni az óvónőknek, főleg lekenyerezés miatt.

Pedagógus vagyok, még fel is jelentenélek, ha velem ezt megtennéd. Ha meg elfogadja és kiderül, simán kirúghatják, többet nem veszik fel sehova óvónőnek, az tuti. Állami oviban nem az a feladatuk az óvónőknek, hogy 1 gyereket tutujgassanak.

2 óvónő van, minimum 25 gyerekre, plusz a dadus. Egyszerre 1 óvónő van velük, az egyik délelőttös, a másik délutános. Ha csak 1 gyerekre kellene figyelnie, akkor mi lenne a többi 24 gyerekkel? Szülőként is fel lennék háborodva, ha 1 gyerekkel kivételeznének.

Hagyd ott a magánoviban, mindenkinek így lesz a legjobb...

2016. márc. 7. 19:13
 13/71 A kérdező kommentje:
Nyilván nem az az elvárásom, hogy csak őt tutujgassák, de segítsék a beilleszkedését és foglalkozzanak a fejlődésével. Mindennek és mindenkinek meg van az ára. Még csak az egyik óvónőt ismerjük de szerintem Ő el is fogja várni a pénzt mivel az első kérdése az volt mennyibe került ovi eddig és jól állunk e anyagilag. Nekem a gyerekem az első és ezért sajnos el kell hoznom onnan és megfizetem, hogy megfelelően fejlődjön.
2016. márc. 7. 19:20
 14/71 anonim ***** válasza:
90%

"Éhbérért dolgoznak nyilván értékelni fogják ha támogatom őket."

Nem, ezt lenézésnek és megalázásnak hívják.

Te meg egy beképzelt újgazdag vagy.

2016. márc. 7. 19:27
 15/71 anonim ***** válasza:
84%

Hú kérdező, hálás vagyok Istennek amiért nem ismerlek személyesen és nincs is hozzád hasonló ismerősöm.

Szegény gyereked :(((

2016. márc. 7. 19:27
 16/71 A kérdező kommentje:
Nem vagyok se beképzelt se újgazdag csak egy anya akinek a gyereke az első. Nem nézem le sz óvónőket sőt... De tény hogy éhbérért kell dolgozniuk, alulfizetettek.
2016. márc. 7. 19:31
 17/71 anonim ***** válasza:
75%

Igaza van a 14-esnek, rendkívül lenéző vagy!

Egyébként az állami óvodából is el kell vinni a gyereket min. 6-ig! Azt meg nem hiszem, hogy megkérdezte az óvónő, hogy hogy álltok anyagilag.

2016. márc. 7. 19:32
 18/71 A kérdező kommentje:

Honnan tudod, hogy nem ismersz?

A gyerekemet meg ne sajnáld nincs miért. Mindent megteszek érte. Ennyi.

2016. márc. 7. 19:33
 19/71 anonim ***** válasza:
35%

14.

Akkor én lenézem a pincért,taxist,szállodaportást,prostit,dokimat is...és jó,hogy szólsz,hogy gazdag vagyok! :)

2016. márc. 7. 19:33
 20/71 A kérdező kommentje:

Igen 6ig lehet érte menni addig odaérünk. Fél6ra viszont nem.

De ez volt a 3. kérdése.

2016. márc. 7. 19:35
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!