Miért engedik az ovikban, hogy egyesek tortát vigyenek a gyerek szülinapjára?
Nem kell nagy torta, 2 meg főleg nem!!!
Kisfiam őszi születésű, nagycsoportos. Rendeltem a 25 fős csoportjának 24 szeletes tortát, semmi kunszt, tejszínes somlói torta, 4000 Ft körül volt. Délután az óvónő a kezembe nyomja a dobozt, benne a torta 1/3-a, ami megmaradt. Nagycsoportosoknál! Soha többet ekkorát!
Kislányom 1 hét múlva lesz 4, dominótortát rendeltem neki, mivel ez a jele, négyszöges, 16 szeletes. 2500 Ft lesz. Tökéletesen megfelel, kap rá gyertyát és tűzijátékot, kb 400 Ft +.
74-es, ááá, szóval most jön az, hogy rohadjon meg mindenki, akinek diplomája van? Gratulálok, ez a kérdés szempontjából semmiféle relevanciával nem bír, de neked sikerült okot találni arra, hogy másokat szidhass, és kivetíthesd rájuk a saját sikertelenségedet. Ez az "én adómból" meg a legtipikusabb sz*rragó mentalitás iskolapéldája.
A tanárbarátodnak meg külön gratulálok, ha ő csak 10 percre tanulta meg azt, amit az egyetemen kellett, képzelem, milyen szuper jó pedagógus lehet.
Kedves 76-os!
Nem a diplomásokkal van bajom, hanem azzal, hogy kitanítjuk a 12 milliomodik olyan diplomást, aki soha nem fog elhelyezkedni, aztán bemegy az oviba és játsza az eszét és leszólja azt, akinek nincs pénze pl. tortára. Egyébként köszönöm az aggódásod az életem miatt, de sikertelenségnek nem nevezném, hogy van 2 csodálatos gyerekem, egy szerető férjem és egy normális, korrekt munkahelyem.
Az meg nem tudom mennyire szarrágóság, hogy kitanítjuk az adónkból a sokadik informatikust, akikkel Dunát lehet rekeszteni, de arra már nem futja belőle, hogy a kolléganőm 12 éves kislányát, fényes nappal ne késelhessék meg a házuk kapujában, mert volt nála egy 3000 forintos telefon. Hozzáteszem, normális környéken laknak.
A válaszom pedig, annak szólt, aki előttem, azt írta, hogy lóg a szülők szájába a cigi, tortára meg nem futja. Nos nem, mert van, aki nem dohányzik mégsem engedheti meg magának. Azért, mert valaki szegényebb, azt lehet ócsárolni? Az ilyenek miatt van az, hogy egyáltalán ide került a kérdés.
"a 12 milliomodik olyan diplomást, aki soha nem fog elhelyezkedni, aztán bemegy az oviba és játsza az eszét és leszólja azt, akinek nincs pénze pl. tortára. "
A munkanélküli diplomásnak ugyanúgy nem lesz pénze tortára mint a munkanélküli szakmunkásnak.Ha neked van munkád akkor teljen egy évben egyszer egy 16 szeletes tortára (kivéve persze ha valami váratlan történik,pl.egyik szülő halála,vagy betegség vagy stb)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!