Miért engedik az ovikban, hogy egyesek tortát vigyenek a gyerek szülinapjára?
Figyelt kérdés
Nem mindenki engedheti ezt meg magának, és a szegényebb gyerkőc szomorú, mert az ő szülinapján csak otthol van torta, az oviban nincs. Én ezt igazságtalanságnak tartom. Pl én sem engedhetném meg magamnak, hogy még oda is tortát vigyek.2015. ápr. 23. 16:49
11/97 A kérdező kommentje:
Nekem ez nem azért fáj mert nem viszek, hanem azért mert nem tudok vinni. Azért nem mindegy.
2015. ápr. 23. 17:06
12/97 anonim válasza:
Minden gyereknek egy évben csak egyszer van születésnapja. Miért nem spórolod meg havonta 500 Ft-tal?
13/97 anonim válasza:
1 torta bőven elég 25-26 gyereknek. Az óvónő elosztja. Egy torta max 3000 Ft. Kifogást találni könnyebb mint megoldani. Sütni nem süthet, mert nem lehet bevinni házit az oviba
14/97 anonim válasza:
Csak kifogás. Nem akarsz vinni. Ne várd már el mástól is. 5000ből simán meg van.
15/97 A kérdező kommentje:
Oké akkor nem akarok...nyilván te jobban tudod, milyen az anyagi helyzetem.
2015. ápr. 23. 17:36
16/97 anonim válasza:
havi 250ftot bedobnál egy perselybe és van egy tortád. esetleg 260-at és akkor gyertya is kerül rá. Ha 250ft hiányzik a hónap végén, akkor már bocs, de hogy vállaltatok gyereket?
persze lehet mindenkinek valami baja, pl elveszíti a munkáját és pár hónapot meg kell oldani fele bevételből, nyilván akkor nem tortázgat senki, de egy normális családban 250fton semmi nem múlik. ennyit ha nagyon körbenézek sztem az utcán is találok a földön!
Megsértődhetsz, meg sérülhet az egód, de ez akkor is nemakarás!
17/97 A kérdező kommentje:
Akkor vedd úgy hogy nem normális család vagyunk. Vagyis vayok, merthogy a férjem meghalt pár hónapja. Jó érzés pálcát törni felettem igaz?
2015. ápr. 23. 17:44
18/97 anonim válasza:
de akkor eddig volt rá keret, csak pár hónapja nincs..
19/97 anonim válasza:
Kérdező! Őszinte részvétem a férjed miatt, de akkor sem egy ökör ára amiről beszélünk. Tényleg havi 250Ft.
20/97 A kérdező kommentje:
Ez lett volna az első év amikor esedékses lett volna a torta.
2015. ápr. 23. 17:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!