Miért engedik az ovikban, hogy egyesek tortát vigyenek a gyerek szülinapjára?
Figyelt kérdés
Nem mindenki engedheti ezt meg magának, és a szegényebb gyerkőc szomorú, mert az ő szülinapján csak otthol van torta, az oviban nincs. Én ezt igazságtalanságnak tartom. Pl én sem engedhetném meg magamnak, hogy még oda is tortát vigyek.2015. ápr. 23. 16:49
91/97 anonim válasza:
ez is egy megoldás :) játszóházas buli, vagy nálatok a kis barátaival?
92/97 anonim válasza:
Nálunk nem is lehet tortát vinni! Meg kell rendelni az étel szállitó cégtől, akik az ebédet hordják. Csak azt lehet bevinni.
93/97 anonim válasza:
De elég egy torta! Amekkorát viszel azt osszák el. Nem a tortával kell jollakni.
94/97 anonim válasza:
91-es!
Nem játszoházas buli. Mindig elviszem olyan helyre, ahova egyébként nem igazán tehetem meg. Tavaly a volt vidámparkba voltunk :) apuka enm ért rá napközbe (külön élünk) igy a délutáni bulin kérdezte mennyit költöttem és a felét kifizette. Igy megtehettem :)
Az idénre a pozsonyi dinopark a cél :)
95/97 anonim válasza:
Azt írtad falun élsz. Nincs esetleg almád, körtéd, amit bevihetnél? Esetleg dió, mogyoró, pirítva nagyon finom.
96/97 anonim válasza:
Az élet ilyen, jó ha megszokja. Ne keljen már másnak nélkülözni mert neked nincs...
97/97 anonim válasza:
Utolsó vagyok , sajnálom részvétem. Nem friss a kérdés de én pl szívesen megfinanszíroztam volna ismeretlenül is a tortát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!