Miért engedik az ovikban, hogy egyesek tortát vigyenek a gyerek szülinapjára?
Továbbra is azt tudom mondani hogy tescoba van torta. Óvó néni majd szépen el tudja osztani igazságosan.
Kis gyerekek nem esznek olyan sok tortát, hogy ne legyen elég.
De neked ez sem felel meg.
Igazábol milyen megoldást várnál akkor arra írj valamit?
bocs,de miért gúnyolják?
Nálunk a gyerekeknek lövésük sincs róla,hogy kinek mikor van szülinapja,csak örülnek,hogy van torta meg el lehet énekelni a boldog születésnapot.
Ha ilyen rossz helyzetben vagytok,ráadásul falun,ahol gondolom mindenki tudja mekkora veszteség érte a családotokat(részvétem) megbeszéled az óvónőkkel,hogy ne is említsék,mert sajnos nem fér bele az óvodai ünneplés...Normális ember azt hiszem ezt megérti..
Hitetlenkedőknek meg,nálunk is 26 gyerekre"kell" vinni tortát,mivel kis ovi,vegyes csoport,így ez a létszám az ovi teljes és a csop létszám is..és szerintem nagyon sok más faluban is így van.
Részvétem.
Most volt két éves a kisfiam, Végvári Cukrászdában /nem a legolcsóbb cukrászda/ vettem a tortáját, 8 szeleteset 2200 forintért. A 12 szeletesnek is megkérdeztem az árát, 3500 forintba került. Egyszerű puncstorta volt, a célnak tökéletesen megfelelt.
Hűségidős szerződés felbontásával nem a hátralévő időszak kedvezményeit kell megfizetni, hanem az eltelt időszakét. Kb. 3 -4 éve változtatták meg a törvényt, csak sokan nem tudják.
Tortához nem tudok mit hozzáfűzni, sajnos tényleg drága a cukrászdákban. Én ki tudom fizetni, de nem vagyok hajlandó, így házi sütésűt kaptak a gyerekek. De az enyém már iskolás és ott kérik is, hogy ne bolti legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!