Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Miért engedik az ovikban,...

Miért engedik az ovikban, hogy egyesek tortát vigyenek a gyerek szülinapjára?

Figyelt kérdés
Nem mindenki engedheti ezt meg magának, és a szegényebb gyerkőc szomorú, mert az ő szülinapján csak otthol van torta, az oviban nincs. Én ezt igazságtalanságnak tartom. Pl én sem engedhetném meg magamnak, hogy még oda is tortát vigyek.
2015. ápr. 23. 16:49
 41/97 A kérdező kommentje:
Csak szar hogy gúnyolják a gyerekemet és ettől egyre rosszabbb a kedve.
2015. ápr. 23. 21:19
 42/97 anonim ***** válasza:
90%

Továbbra is azt tudom mondani hogy tescoba van torta. Óvó néni majd szépen el tudja osztani igazságosan.

Kis gyerekek nem esznek olyan sok tortát, hogy ne legyen elég.

De neked ez sem felel meg.

Igazábol milyen megoldást várnál akkor arra írj valamit?

2015. ápr. 23. 21:22
 43/97 anonim ***** válasza:
97%
Nem minden sarkon van tesco, auchan és egyebek. megoldásként én is azt látom, hogy veszel egy befőttes üveget, és havonta dobsz bele 3-400 forintot. ennyi.
2015. ápr. 23. 22:37
 44/97 anonim ***** válasza:
100%

bocs,de miért gúnyolják?

Nálunk a gyerekeknek lövésük sincs róla,hogy kinek mikor van szülinapja,csak örülnek,hogy van torta meg el lehet énekelni a boldog születésnapot.

Ha ilyen rossz helyzetben vagytok,ráadásul falun,ahol gondolom mindenki tudja mekkora veszteség érte a családotokat(részvétem) megbeszéled az óvónőkkel,hogy ne is említsék,mert sajnos nem fér bele az óvodai ünneplés...Normális ember azt hiszem ezt megérti..

Hitetlenkedőknek meg,nálunk is 26 gyerekre"kell" vinni tortát,mivel kis ovi,vegyes csoport,így ez a létszám az ovi teljes és a csop létszám is..és szerintem nagyon sok más faluban is így van.

2015. ápr. 23. 22:38
 45/97 anonim ***** válasza:
100%

Részvétem.

Most volt két éves a kisfiam, Végvári Cukrászdában /nem a legolcsóbb cukrászda/ vettem a tortáját, 8 szeleteset 2200 forintért. A 12 szeletesnek is megkérdeztem az árát, 3500 forintba került. Egyszerű puncstorta volt, a célnak tökéletesen megfelelt.

2015. ápr. 23. 23:31
 46/97 anonim ***** válasza:
98%
Falun nincs teszkó, nincs cukrászda. Oké, de a többi szülő akkor hol veszi?
2015. ápr. 23. 23:45
 47/97 anonim ***** válasza:
96%
Teljesen off: kérdező, részvétem. Igényeltél már árvaellátást a gyermeked részére, meg özvegyi nyugdíjat? Akkor is lehet, ha apuka nem volt nyugdíjas.
2015. ápr. 23. 23:58
 48/97 anonim ***** válasza:
22%

Hűségidős szerződés felbontásával nem a hátralévő időszak kedvezményeit kell megfizetni, hanem az eltelt időszakét. Kb. 3 -4 éve változtatták meg a törvényt, csak sokan nem tudják.

Tortához nem tudok mit hozzáfűzni, sajnos tényleg drága a cukrászdákban. Én ki tudom fizetni, de nem vagyok hajlandó, így házi sütésűt kaptak a gyerekek. De az enyém már iskolás és ott kérik is, hogy ne bolti legyen.

2015. ápr. 24. 00:10
 49/97 anonim ***** válasza:
100%
Oviban dolgozom. ÁNTSZ nem enged házi tortát, sütit. Abból is ételmintát kell tennünk. Mi egy kis városban lakunk. Egy egyszerű normál méretű csoki torta 2200 ft tavaly. Kisfiam csoportja 25 fős. Ebéd utánra bőben elég nekik a normál méret, nem kell malom kerék nagyságút vinni. Nálunk van aki tortát visz (én azt szoktam), de sokan csak apró sütit hoznak, esetleg üdítő vagy szörp. Mi nem csinálunk ebből ügyet.
2015. ápr. 24. 07:33
 50/97 anonim ***** válasza:
71%
Elég egy torta, mivel ebéd után kapják, nem ezzel fognak jól lakni. Mindent lehet, csak akarni kell. Gondold át, miről tudsz lemondani a gyerek kedvéért. Biztos, hogy van olyan. Cigi, édesség, ruha, hajfesték, bármi.
2015. ápr. 24. 08:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!