Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Miért engedik az ovikban,...

Miért engedik az ovikban, hogy egyesek tortát vigyenek a gyerek szülinapjára?

Figyelt kérdés
Nem mindenki engedheti ezt meg magának, és a szegényebb gyerkőc szomorú, mert az ő szülinapján csak otthol van torta, az oviban nincs. Én ezt igazságtalanságnak tartom. Pl én sem engedhetném meg magamnak, hogy még oda is tortát vigyek.
2015. ápr. 23. 16:49
 21/97 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom, ami történt. Süss otthonra 1000 ft-os tortát, az oviba meg legyen bolti. Vagy ha nem tudsz tortát vinni, vigyél egy nagy doboz bolti sütit vagy a cukrászdában is lehet venni kilós édes aprósüteményt, beviszed egy kosárban és elosztják az óvónők.
2015. ápr. 23. 18:51
 22/97 anonim ***** válasza:
89%

De amúgy ez miylen kérdés már, h miért engedik az oviban...

Csak mert te nem tudsz vinni....olyan, mintha azt kérdeznéd, miért nem tiltják be az oviban a hellokitty-s ruhát, mert neked nem telik rá.

2015. ápr. 23. 19:10
 23/97 A kérdező kommentje:
A ruha szükséglet... nem értem hogy lehet ezzel összehasonlítani . Egyébként nem csak én vagyok így sajnos, vagyunk egy páran.
2015. ápr. 23. 19:14
 24/97 anonim ***** válasza:
97%
Én is nagy kiadásnak érzem ha azt veszem alapul,hogy itthonra is kell,ráadásul nálunk szokás,hogy pár családtagot is meghívunk ünnepelni (inkább ez viseli már meg jobban a pénztárcámat) pedig nem vagyunk szegények,de akkor is.Mindenesetre ameddig tehetem addig veszek neki.Ha te nem teheted meg,pláne most,hogy a férjed meghalt (részvétem) ne érezd magad rosszul miatta.Majd jövőre.
2015. ápr. 23. 19:47
 25/97 anonim ***** válasza:
56%

Nem hiszem, hogy azért mert te nem tudsz vinni ezért ezt be kéne tiltani.

De azt sem hiszem el, hogy az óvónők kijeletik, hogy szülők csak és kizárólag cukrászdai tortát lehet vinni!!!

Amúgy cukrászdában is lehet már kapni 2000-3000 Ft-os tortát. Persze nem ilyen olyan díszes tortát kell elképzelni.

Ha téged ennyire zavar akkor gyűjts.

2015. ápr. 23. 20:15
 26/97 A kérdező kommentje:

Ha nem hiszed el, az a te bajod! [link]

És mégegyszer elmondom, hogy nem, sajnos nem lehet kapni 2-3ért tortát.

2015. ápr. 23. 20:18
 27/97 anonim ***** válasza:
94%

Van 2000.- alatt is, 2200ert mar naty meretu. 180ft/ho. Probald kigazdalkodni, vagy keress olcsobb netet pl.

Generaltal egy problemat, porogtel rajta, de megoldast (pl olcso torta) nem kerestel..

[link]

2015. ápr. 23. 20:37
 28/97 anonim ***** válasza:
94%
Tesco? Auchan? Interspar? Ott ne mondd már hogy nem lehet kapni 2000ft ért.
2015. ápr. 23. 20:37
 29/97 A kérdező kommentje:

Egyrészt nem lehet betölteni, másrészt ezek a nagy áruházak messze vannak, mi falusiak vaggyunk. Keresnék olcsó netek, sőt le is szerettem volna mondani, de nem lehet. Csak ha kifizetem a 1,5 év részleteit, amik hátravannak. Ha kifizeted helyettem akkor jó.

Köszi a válaszokat! További szép estét!

2015. ápr. 23. 20:42
 30/97 anonim ***** válasza:
100%

Ezeket nem kell betölteni hiszen kész torták.

A tescobol pedig van már házhoz szállítás is.

De leginkább azt érzem, hogy társakat kerestél akik szidják majd veled hogy igen ez milyen aljas dolog.

Elég sok alternatívát kaptál de neked egyik sem felel meg.

Ha pedig faluban laksz ott főleg nem gondolnám ha van cukrászda, akkor 5-6ezer ft egy torta.

2015. ápr. 23. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!