Miért engedik az ovikban, hogy egyesek tortát vigyenek a gyerek szülinapjára?
De amúgy ez miylen kérdés már, h miért engedik az oviban...
Csak mert te nem tudsz vinni....olyan, mintha azt kérdeznéd, miért nem tiltják be az oviban a hellokitty-s ruhát, mert neked nem telik rá.
Nem hiszem, hogy azért mert te nem tudsz vinni ezért ezt be kéne tiltani.
De azt sem hiszem el, hogy az óvónők kijeletik, hogy szülők csak és kizárólag cukrászdai tortát lehet vinni!!!
Amúgy cukrászdában is lehet már kapni 2000-3000 Ft-os tortát. Persze nem ilyen olyan díszes tortát kell elképzelni.
Ha téged ennyire zavar akkor gyűjts.
Ha nem hiszed el, az a te bajod! [link]
És mégegyszer elmondom, hogy nem, sajnos nem lehet kapni 2-3ért tortát.
Van 2000.- alatt is, 2200ert mar naty meretu. 180ft/ho. Probald kigazdalkodni, vagy keress olcsobb netet pl.
Generaltal egy problemat, porogtel rajta, de megoldast (pl olcso torta) nem kerestel..
Egyrészt nem lehet betölteni, másrészt ezek a nagy áruházak messze vannak, mi falusiak vaggyunk. Keresnék olcsó netek, sőt le is szerettem volna mondani, de nem lehet. Csak ha kifizetem a 1,5 év részleteit, amik hátravannak. Ha kifizeted helyettem akkor jó.
Köszi a válaszokat! További szép estét!
Ezeket nem kell betölteni hiszen kész torták.
A tescobol pedig van már házhoz szállítás is.
De leginkább azt érzem, hogy társakat kerestél akik szidják majd veled hogy igen ez milyen aljas dolog.
Elég sok alternatívát kaptál de neked egyik sem felel meg.
Ha pedig faluban laksz ott főleg nem gondolnám ha van cukrászda, akkor 5-6ezer ft egy torta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!