Miért engedik az ovikban, hogy egyesek tortát vigyenek a gyerek szülinapjára?
Ha a gyerekem szomorú lenne, amiért ő csak egyszer kap tortát a születésnapjára, sürgősen elgondolkodnék a nvelési módszereimen. Egy ovis gyereknek már be lehet adagolni az ilyen dolgokat. Különben is,ha rossz anyagi körülmények között éltek, akkor illene megismertetned a helyzetet a gyermekkel is.
Az oviban cikizik,mert neki nem volt tortája? Ne haragudj, de ezt nem hiszem el,hacsak nem nagycsoportos. De ha meg nagycsoportos, akkor már illene tudnia feldolgozni a problémát.
Bár ha a Te hozzáállásod ilyen (lásd: az én gyermekemnek nem adhatom meg,másnak se legyen), akkor a gyerekén sem csodálkozom.
Mindemellett fogadd részvétem a férjed miatt, erőt, kitartást és jobb életet kívánok Neked.
Jó, azt hiszem ezt még senki sem irta: es mi van azokkal a gyerekekkel, akik nyaron születtek??? Azoknak sincs tortajuk az oviban, mint pl az en lanyomnal is ez a helyzet. Akkor most en is írjak ki egy kérdést, hogy tiltsák be a tortazast mert igazsagtalansag hogy szinte gyereket megünnepelnek, a nyariakat meg nem?
Sajnos nálunk ez volt kiscsoportba, ot nem ünnepeltek, kérdezte is hogy neki mikor lesz tortaja. Aztán kozepsobe bevezettek, hogy utolsó heten megünneplik a nyariakat. A gyerekek nagyon örültek neki, es volt hogy egy nap tartottak ket gyerek szülinapjat.
Es erről jut eszembe egy masik dolog: ha azt írod többen vagytok ilyen helyzetben, akkor miert nem fogtok össze mondjuk egy masik anyukával es felesbe veszitek meg a tortát? Az nem érdekes hogy máskorra esik a szülinap, de megis örülni fognak a gyerekeitek hogy nekik is van tortajuk. Es ha csufoltak eddig a többiek ( amit kérlek) eztán nem fogjak.
Off: amúgy nálunk engedik a házi sütit, tortát, különösen örülnek a hazinak. Azt nem tudom az ÁNTSZ mit szól ehhez, de eddig nem volt ezzel gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!