Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Miért engedik az ovikban,...

Miért engedik az ovikban, hogy egyesek tortát vigyenek a gyerek szülinapjára?

Figyelt kérdés
Nem mindenki engedheti ezt meg magának, és a szegényebb gyerkőc szomorú, mert az ő szülinapján csak otthol van torta, az oviban nincs. Én ezt igazságtalanságnak tartom. Pl én sem engedhetném meg magamnak, hogy még oda is tortát vigyek.
2015. ápr. 23. 16:49
 31/97 anonim ***** válasza:
2%

Kérdező, itt nem fogsz megértésre találni. Másoknak fogalmuk sincs, hogy egyes családokban mekkora szegénység van. Még elképzelni se tudják.

Csak iskolai példát tudok mondani, de van olyan gyerek, aki még az 500 Ft-os osztálypénzt se tudja behozni.

Érdekelne, hol lehet cukrászdai tortát 2000 Ft-ért venni. Minimum 5-6 ezer Ft.

2015. ápr. 23. 20:54
 32/97 A kérdező kommentje:
A LINKET nem lehet betölteni :D
2015. ápr. 23. 20:55
 33/97 A kérdező kommentje:
Falun cukrászda...
2015. ápr. 23. 20:55
 34/97 anonim ***** válasza:
76%

Érdekes nekem be töltötte.

Ti hol laktok hogy egy sima egyszerű csoki tortát 6 ezer forintért árulnak?

Nem én speciel nem tudom.

De számomra a gyerekem az első és ha 500 ftrol lenne szó és nem lenne pénzem mindent meg tennék azért hogy ezt be tudjam fizetni.

Ahol dolgoznak mind ketten ott ez nem okozhat akkora problémát. Egy születésnap egyszer van egy évben.

2015. ápr. 23. 21:02
 35/97 anonim ***** válasza:
100%

Van olyan falu, ahol van cukrászda, nem tudom, mit kell még ezen is akadékoskodni.

De amúgy, oké, hogy falun laktok, de bevásárolni sem szoktál? Akkor csak elmész nagyobb áruházba, nem?

Most a Tesco házhoz szállítást nem fogom ajánlgatni, mert az ország nagy részére nem szállítanak, mi megyeszékhelyen lakunk, és itt sincs kiszállítás. De az emberek faluról is be szoktak menni a városba vásárolni, ha kell nekik valami, gondolom, ezt te is meg szoktad tenni.

Én is mindig tescos tortát vittem az oviba, mert 2000-ből megvan, és még a konyhát sem kell összecseszni, plusz be is van csomagolva. Egyébként finomak is, nincs velük semmi baj, és bőven elég egy ovis csoportnak.

2015. ápr. 23. 21:03
 36/97 anonim ***** válasza:
100%

[link]

[link]

[link]

Tessék tök véletlen szerűen linkeltem.

Bizony bizony lehet kapni 2000-3000 forint között 12 szeletes tortát.

2015. ápr. 23. 21:07
 37/97 A kérdező kommentje:
12 szelet... :)
2015. ápr. 23. 21:09
 38/97 anonim ***** válasza:
76%
Ja gondolom nálatok egy ovis csoport is 24 fős.
2015. ápr. 23. 21:14
 39/97 A kérdező kommentje:
25
2015. ápr. 23. 21:16
 40/97 anonim ***** válasza:
100%

Akkor fogadd el emelt fővel, hogy te nem tudsz tortát vinni.

Generáltál magadnak egy problémát és ezen lovagolsz.

2015. ápr. 23. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!