Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Ajándèk az óvó nőknek karácson...

Ajándèk az óvó nőknek karácsonyra?

Figyelt kérdés
A sok buzgómocsing,nyalis anyuka venni akar.Szerintem annyira felesleges.Mire fel?Ők ezèrt kapják a fizetèst,kapnak már így is minden sz..rra.Karácsonykor a szerettünket szokás megajándèkozni,nem egy "idegent".Èn látom rosdzul?
dec. 5. 06:32
1 2 3 4 5 6
 51/53 anonim ***** válasza:
26%

50

Milyen szemetet? Semmi szemét nincs ezek között. A 100 fecninek nem kell kulonszoba, bögrét még nem kaptam nem csaladtagtol -de ha már így szóba jött, cseszeket gyűjtök, van úgy 200db és találok neki helyet, ha még jön hozzá. De nem vagyunk egyformák, megegyszer, én örülök az ajándéknak. Te nem, akkor add vissza. Ennyi.

dec. 6. 16:32
 52/53 anonim ***** válasza:
70%
49, oké, mert neked kedvességből adják. A pedagógusnak többnyire nem. Van ilyen is persze, de az a dolog hátulütője, hogy pedagógusként nem tudod, hogy kedvességből adja-e vagy illemből vagy hátsó szándéka van esetleg vagy a nyomás miatt, amit a többi szülő helyezett rá. A legtisztább, ha nem inkább nem ad semmit. Ha tényleg hálás, egy szívből jövő köszönet vagy jókívánság többet jelent, ráadásul ingyen van.
dec. 6. 20:08
 53/53 anonim ***** válasza:
62%

Óvodai dolgozóként mondom, nekem az a legnagyobb ajándék, ha a szülők rendesen nevelik a gyerekeiket, és nem úgy megyek be dolgozni, hogy már fel vannak pörgetve az állandó telefonozással és édességekkel.

Foglalkozzatok a gyerekeitekkel! Innen is köszi minden óvónő nevében!

dec. 9. 18:46
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!