Ajándèk az óvó nőknek karácsonyra?
Nálunk is minden sz*rra vesznek valami sablon virág+édesség kombót, névnap-szülinap, karácsony, pedagógusnap, minősítés, Mikulás, stb.
Mivel minimális csoportpénzből oldják meg, annyira nem érdekel. Amúgy külön nem adok semmit, de hidd el, az az igazán buzgómócsing, aki még a közös ajándék mellett is visz valamit külön 🤣
dec. 5. 06:39
Hát nálam az óvónő nem idegen. Nálam az óvónő napi 8-9 órát vigyaz a gyerekemre, neveli, gondozza, ovja, tanítja. Nekem evidens volt, hogy ezt megkoszonom unnepnapokon valami aprosaggal.
dec. 5. 06:40
Az óvónők szerintem rendben vannak. Nálunk páran az igazgatónőnek is venni akarnak, mert “olyan sokat foglalkozik a gyerekekkel”.
dec. 5. 06:46
4/53 anonim válasza:
Szerintem kedves és hasznos dolog lenne, mégiscsak ők foglalkoznak a gyermekekkel és én fenn tartanám a jó kapcsolatot velük.
dec. 5. 06:47
5/53 A kérdező kommentje:
#2 ha ismered az írásjeleket,akkor láthattad,hogy nem vèletlen raktam idèzőjelet.Így nèz ki""!
#4ha ők az ajándèk miatt kedvesek,akkor az már règen rossz!
Nagyon jó kapcsolatom van veluk.Pl.mindig èn vagyok az első,aki bevisz valamit,ha kèrnek.Olyankor
6/53 A kérdező kommentje:
Vèletlen elkuldtem.Tehát olyankor nem buzgó mócsing egyik se,ha saját pènzből kell bevinni.Pl.Csináltak egy adventi naptárat,aminek zsebe van.Az óvónő kèrt be 18db apróságot,amit minden nap a zsebbe tehet.Hát persze,hogy eddig alig vittek be.Èn már règ bevittem.A gyümölcsre is több anyuka azt mondta,őt nem èrdekli,nem visz be minek.Ha szulinapja van a gyereknek,arra tortát eddig 1hozott stb.Viszont egyből kètszínűek ha a közös pènzről van szó.Èn sem kapok a melóhelyen minden sz..rra ajándèkot.😡
"#2 ha ismered az írásjeleket,akkor láthattad,hogy nem vèletlen raktam idèzőjelet.Így nèz ki""!
Szemtől szemben is ilyen arrogáns bunkó vagy, vagy csak így nevtelenul? Idegent írtál, tökmindegy, hogy idezojelbe teszed e vagy sem. Azt jelenti, neked ő, ők idegenek. Nekem nem. Ennyi.
dec. 5. 06:59
kérdező, akkor te karácsonyi jutalmat se kapsz év végén?
dec. 5. 07:22
Kérdező, mond az anyukáknak, te nem fizetsz, az a pénz kell neked helyesírási szótárra.
dec. 5. 07:28
szokás ajándékot adni a pedagógusoknak karácsonyra, ennyi van mögötte
dec. 5. 07:46
Kapcsolódó kérdések: