Miért jó az a nőknek, hogyha családon belül mindent nekik kell megoldani, elintézni?
Sok családban látom, hogy a nők főleg a gyereknevelés és a családdal, meg úgy szinte minden, azok arra verik magukat, hogy csak ők tudják megcsinálni, meg az anyaság úgyis önfeláldozás.
Ez miért jó nekik, hogy majd belegebednek? Miért nem vonják bele a gyerekeik apját?
Kérdezd tőlük!
Én magam sem értem, de nem érdekel.
Nekem nem lenne jó így, így nem is így csinálom
Soha nem voltam ilyen, és nem is leszek :)
Bár tény, hogy mivel én vagyok itthon többet a gyerekek miatt, így az itthoni teendők nagyobb részét is én végzem, de ettől függetlenül a férjem ugyanúgy kiveszi a részét a gyereknevelésből és az itthoni feladatokból egyaránt. Ennek az az egyszerű oka, hogy ő is itt lakik, a gyerekeket pedig közösen vállaltuk be.
Ha visszamegyek majd gyed-ről a munkahelyemre, akkor az itthoni dolgokat nagyjából felesben fogjuk végezni.
Azok a nők, akik mártírt csinálnak magukból, rendszerint megkeseredett és besavanyodott anyák és háziasszonyok, akiknek az egyetlen boldogságot az adja, hogy a saját elcseszett életüket piedesztálra emelve verik a mellüket, hogy ők bizony az életüket áldozták a családi jólétért, így ők a hősök. Ez nem jó hozzáállás, de igazából hidegen hagy, hogy más mit és hogyan csinál a saját életében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!