Észrevettétek hogy a sokat sportoló, erősen diétàzó nőknek inkább lányaik születnek?
Figyelt kérdés
Az én ismerettségi körömben legalabbis ezt figyeltem meg.
Több rendszeresen edző, keményen diétázó, extrém vékony barátnőm is szült az utóbbi időben, mind lànyaik lettek.
Átlagos életet ès étrendet követő ismerőseim meg inkább fiúkat szültek.
2022. febr. 8. 19:10
4/10 anonim válasza:
Az extrém vékonyak általában baromira nem edzenek.
Ha így lenne izmosak lennének.
(Magamból indulok ki)
Extrém vékony vagyok és vegyes ikerpárom van. Barátnőm molett és 3 kislánya van stb.
Ez a tehát max a te ismerőseidre igaz
5/10 anonim válasza:
A férfin múlik a gyerek neme. Innentől kezdve ez csak véletlen egybeesés, nem több.
7/10 anonim válasza:
Én meg pont azt vettem észre az ismerőseim körében, hogy az ilyesmi nőknek inkább fiuk születik, na bumm...
8/10 anonim válasza:
Nekem két sportoló ismerősöm van, kosárlabdázó és tornász. Az egyiknek három, a másiknak öt fia van.
9/10 anonim válasza:
Hja, vegulis Rubint Rékának is csak lányai vannak. Ja, nem. 2 fiú egy lány.
10/10 anonim válasza:
Én is észrevettem, hogy a szőke nőknek csak lányai születnek. Míg a vörös hajúaknak fiai, de a barnáknak meg feketéknek bármi sikerülhet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!