Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Ajándèk az óvó nőknek karácson...

Ajándèk az óvó nőknek karácsonyra?

Figyelt kérdés
A sok buzgómocsing,nyalis anyuka venni akar.Szerintem annyira felesleges.Mire fel?Ők ezèrt kapják a fizetèst,kapnak már így is minden sz..rra.Karácsonykor a szerettünket szokás megajándèkozni,nem egy "idegent".Èn látom rosdzul?
dec. 5. 06:32
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:
82%
Sógornőm bölcsibe dolgozik. Rendszeresen elosztogatja családon belül, amiket kap.
dec. 5. 09:11
 22/53 anonim ***** válasza:
59%
Minek? Nekem se vesznek semmit az ügyfeleim, meg a bolti eladók se kapnak a vevőktől. Ha annyira akarsz venni, vegyél vibrátort, mert a legtöbb pedagógus b...tlan :D
dec. 5. 09:29
 23/53 A kérdező kommentje:
Úgy làtom azèrt valaki èrti is hogy miről beszèlek!😁😉Èn továbbra is baromságnak tartom.Èpp oly baromság,mint a dokiknak a hála pènz.
dec. 5. 09:32
 24/53 anonim ***** válasza:
84%

"Utolso akkor mit? En edesseget, teat es Labellot raktam bele tavaly,kis disz zacskoba meg egy karacsonyi angyalkat. De tenyleg mit??"

Hát semmit. Ez a lényeg, hogy semmit. Van családjuk, egy karácsonyi ünnepen kapnak majd a családjuktól ajándékot.

Lehet, hogy nem is teáznak, nem használnak Labellót, az ilyen karácsoyni angyalka meg halomban áll már otthon. Felesleges a kacatot gyűjteni nekik, ami megy a rokonoknak meg a kukába.

Most gondold el, hogy csak a szülők nyalisabb fele visz ilyen külön ajándékot a közösen kívül, all ott halomban a 15 tea meg dísz, ami nem is tetszik neki.

Szerinted megsértődik, ha nem viszel valamit?

dec. 5. 09:56
 25/53 anonim ***** válasza:
28%
Vigyél szocskát....lóf...szocskát :D
dec. 5. 10:18
 26/53 anonim ***** válasza:
91%

Teljesen felesleges. Mondjuk pedagógus napra egy szál virág még elmegy, kedves gesztus, pár napig szép aztán kuka. De minden évben 10 doboz tea meg csoki meg angyalka meg a 100.bögre annyira felesleges. Főleg a gyerek képével. Komolyan valaki azt gondolja, hogy az óvónő az ő gyereke képével ellátott bögréből szeretné inni a reggeli kávéját?

Tényleg csak nyűg a sok kacat, hogy mit csináljon vele, mert azért a legtöbb ember sajnálja ezeket kidobni...

dec. 5. 11:04
 27/53 anonim ***** válasza:
73%
Mi nem viszünk egyénileg ajándékot, közösen egyezünk meg egy-egy nagyobb valamiben, amit kapnak az óvónénik, dadusok, asszisztensek. 1-1 csomagot kapnak, de közösen az egész csoporttól. Aki akar, beszáll, aki nem, annak nem kell, nincs harag, ennek megfelelően megegyezünk az összegben és abban is, hogy mit kapjanak. Idén egy díszdobozt kapnak, mi sütünk bele házi sütiket (megkérdeztük az érzékenységeket meg allergiákat meg ilyeneket), meg egy-egy utalványt. Szerintem a megbecsülés mindenkinek jól esik, és azért aki egész nap a gyerekeinkkel van és nevelgeti őket, az még meg is érdemli. Legalábbis a mi óvó nénijeink meg dadusok meg mindenki megérdemli.
dec. 5. 11:43
 28/53 anonim ***** válasza:
87%
Pedagógus vagyok, egyetértek veled, nincs szükség ajándékra. Én egyéntől el sem fogadok egyéni ajándékot, csoporttól maximum kávét, csokit, azt sem szívesen, mert kapok fizetést, nem szorulok rá karácsonykor egy plusz doboz szaloncukorra. Viszont, ha tényleg szeretitek őket, akkor az nagyon kedves dolog, amit itt valaki írt, hogy egy dobozba raktok házi sütiket. Mert az azt jelképezi, hogy nem anyagi értékkel bíró dolgot akartok adni, hanem egy emberi gesztust, valami személyeset. A többi dolog miatt pedig, amit itt írtál, pl gyümölcsbevitel, pedig kulturált hangnemben figyelmeztesd a többi szülőt, hogy az nincs rendben, hogy valaki rögtön visz, másnak meg könyörögni kell, mert ennek a gyerekek isszák meg a levét, és tisztességtelen azokkal szemben, akik rendesen beviszik, amire szükség van.
dec. 5. 12:31
 29/53 anonim ***** válasza:
30%
Utolso, mi a z hogy nem fogadod el? Jó szivvel veszi a szulo es kozlod hogy vidd innen,nem kell az alamizsna? Kicsit felhaborito. En iden a villányi kezmuves webshopbol borlekvart rendeltem, remelem elfogadjak azert, nagyon bantana,ha visszautasitanak. Foleg hogy a gyerek adja at...
dec. 5. 12:35
 30/53 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem a házi süti se a legjobb ötlet, ízlés, alapanyagok, készítés módja, ki tudja még mi kerül bele, macskaszőr, hajszál, nagyon undi tud lenni. Legalábbis én azóta nem eszem meg ezeket, mióta olyannal kínáltak, hogy szőr hátán szőr volt a sütiben. Szívesen sütők magunknak, de másnak se adok házit, ha valahova vinni kell, akkor inkább veszek.
dec. 5. 13:11
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!